| MaraAlexandra87 a întrebat:

Buna, TPU! Citeste cineva carti scrise de Agatha Christie? Daca da, care sunt preferatele voastre si ce mi-ati recomanda? Eu am citit "O crima anuntata", "Zece negri mititei", "Ucigasul ABC", "Crima la vicariat", "Oglinda sparta", "Elefantii nu uita niciodata", "Noapte nesfarsita" si "Cei cinci purcelusi".

10 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Câți ani ai, 10? Niște cărți mai serioase din care să înveți ceva folositor nu găsești? Basmele de tip mystery să știi că nu prea ajută.

| MaraAlexandra87 explică (pentru siriusblack98):

Nu, draga! Nu am 10 ani. Am varsta de 15 ani daca te intereseaza asa de mult. Fiecare citeste ce îi place, pentru mine astea sunt niste carti serioase. Poate pe mine ma ajuta si sa stii ca mereu le citesc cu placere. Nu vad de ce ai tinut mortis sa comentezi daca tot nu esti de acord cu cartile de acest tip.

| siriusblack98 a răspuns (pentru MaraAlexandra87):

Hai că m-ai dat pe spate cu vârsta de 15 ani dacă e. Nu mă interesează, eram pur și simplu ironic pentru că tot un copilaș care citește basme polițiste rămâi și la 10 ani și la 15 anișori. "Poate pe mine ma ajuta" ți-a furat careva pachețelul la școală și nu știi cum să prinzi făptașul? "Nu vad de ce ai tinut mortis sa comentezi daca tot nu esti de acord cu cartile de acest tip" este secțiunea de comentarii aici "dragă", așteaptă-te la orice fel de răspunsuri pe baza subiectului prezentat de tine.

| Sτeρhαno a răspuns (pentru siriusblack98):

Să te ajute la ce? la cinșpe ani vrei să povestească despre kafkaism?
este lăudabil că citește, atât cât se află în procesul de identificare în materie de lecturi, e bine!
shht că știm noi că ai citit Fluturi de Irina Binderwinking

| siriusblack98 a răspuns (pentru Sτeρhαno):

Știi tu că ești prost săracul de tine grămadă, copilaș. Nu stau să intru în polemici cu specimene ale căror nivel este mai jos decât nivelul mării.

| MaraAlexandra87 explică (pentru Sτeρhαno):

Multumesc mult pentru raspuns, te imbratisez! :*

| MaraAlexandra87 explică (pentru siriusblack98):

De ce o/il jignesti? Pare un om de zece ori mai inteligent decat tine! Pana la urma TU ai inceput aceasta "polemica". "Siriusblack98", dar pe tine la ce te ajuta ca ai citit Harry Potter? De ce nu ai citit carti mai serioase? Ti-a furat cineva pachetelul la scoala si nu stii cum sa faci o vraja sa ti-l iei inapoi? Avada Kedavra, te pup :*

| siriusblack98 a răspuns (pentru MaraAlexandra87):

Copilaș mic și prostuț ce ești. Am citit cărțile Harry Potter pe la vreo 8-10 ani. Dar nu stau eu să vă bag mințile în cap la niște amărâți de oameni dacă părinții voștrii nu au fost în stare o viață întreagă. Vă las să fierbeți în propria nerozie.

| Ancalagon a răspuns:

"Crima din Orient Express" iti recomand sa citesti.