|

Ce sa ma fac...Am 3 de 3 la mate si vine teza....ar trebui sa iau 9 in teza sa imi iasa media.Cum dracu sa iau eu 9 in teza? Eu pe 26 dau teza.

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Sincer nu mai ai nicio sansa, daca ai 3 de 3 pana acum slabe sanse sa iei 9 la teza. Altadata sa te pui pe invatat inca de la inceput ca sa nu mai ajungi in situatia asta, incearca sa iti dai mai mult interesul, daca nu poti face meditatii macar cauta pe Youtube exercitiile pe care la faceti voi la scoala, poate te ajuta sa intelegi mai bine.

| a răspuns:

Ca să iei 9 trebuie să știi de 9. Ca să sari de la 3 la 9, este cam greu în câteva zile. Sau deloc.

| a răspuns:

Pune mâna și învață, altfel nu ai nici o șansă.

| a răspuns:

26 e duminica.

Mi-e greu sa cred ca ai putea sa urci la nota 9 de la note de 3, avand in vedere ca teza cuprinde materia intregului semestru.
Alte solutii nu sunt decat exercitiile. Iei de la prima lectie din acest semestru, refaci exercitiile din clasa intelegandu-le. Apoi refaci si temele, tot asa.

| a răspuns:

Acum te-ai trezit? Trage taare... pune mana si invata sau du-te si vorbeste cu profesorul sa te ajute cumva.

| a răspuns:

Ok. E foarte complicat ce zici tu. Singura soluție este să te ajute cineva să înveți (coleg/colegă). De preferat cineva care este de 10 sau pe acolo și este dispus/ă să te ajute. Trebuie să fie cineva. Repetați împreună. Ține un fel de meditații împreună cu el/ea. După ce-ți explică și înțelegi cât de cât, repetă singur cât mai mult cu putință. O să fie foarte greu, dar nimic nu-i imposibil.

| a răspuns:

Cam greu, dar totusi nu cred ca e imposibil.
Totusi, tu stii adevarul, nu niste oameni care doresc sa ajute pe ceilalti, pentru ca aici nu e o problema generala, e una care e legata de tine, chiar daca sunt probleme persoanele care se pot rezolvs in comunitate, problema ta tine strict de tine.

Sa fiu mai pe inteles, tu iti stii fortele, puterea de intelegere si asa mai departe.

Noi nu iti cunoastem capacitatile. De exemplu, eu sunt la real, in a 12 a, niciodata nu am suportat matematica, bai dar niciodata, dar ce e drept, in momente grele, pana in a 12 a, cand m-am pus pe invatat pentru bac, stateam ore in sir sa invat sa imi scot media, sau sa iau o nota peste 8, doar pentru orgoliul meu!

Incearca sa lasi deoparte mistocarelile pana pe 26, pentru ca o sa fie greu sa recuperi cu 2 zile inainte, cand o sa te loveasca frica aia,, ca raman corigent".

Daca stii ca esti capabil, dar ai fost doar lenes pana acum, o sa reusesti, dar daca stii ca tu chiar nu stii matematica, deci nu e vorba ca esti lenes si poti mai mult, o sa iti fie imposibil.

Incearca sa o scoti la capat cu profesoara, sa promiti rezultate mai bune pe viitor, in cazul in care nu esti a 12 a.

| a răspuns:

In ce clasa esti?

| explică:

Gata baieti si fete.Am gasit solutie, m-a pus doamna sa fac ceva fise de mate si mi-a spus ca ma trece daca le fac corect.