| Isabella98Bella a întrebat:

Ce site-uri de pe care as putea sa invat sa desenez stiti?

6 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu am început de la a-mi desena păpușile, am desenat mirese (ce-mi plăcea sa le mai desenez voalul si, oh, rochitele... cât le mai făceam de „voalate" si dantelate!), apoi am trecut la chipuri de oameni care mă captivau prin frumusete, apoi la portretele profilor din generală, facute in timpul orelor de curs (spre amuzament, unul din ei m-a si răsplatit cu un zece de bucurie), apoi am desenat icoane cu sfinti, in mărimi imense, pentru biserică...
Bine, cu talentul m-am născut, e mostenire genetică :) Bunicul era pictor.
Talentul nu-l înveti, te nasti cu el. Doar îl perfectionezi!
Da, există site-uri...care te învață cum să păstrezi proportiile.
http://issabella66.deviantart.com/......-297660168

http://issabella66.deviantart.com/......-308893607

http://issabella66.deviantart.com/......-288514734
http://issabella66.deviantart.com/art/Prince-Of-Persia-319124677

| hashu1985 a răspuns:

E cam greu de pe un site...incearca sa iei cateva lectii despre cum sa desenezi natura statica inainte de a incepe cu un "concept"

| CorinaD a răspuns:

Buna! In primul rand, este destul de dificil sa gasesti un tutorial pe gustul tau, sau pe care il poti realiza usor. Fiind artist plastic, te sfatuiesc sa incerci sa desenezi din proprie initiativa, absolut tot ceea ce iti trece prin cap, deoarece doar in acest mod iti poti perfectiona tehnica de lucru si poti ajunge la un lucru finit bine realizat. Urmareste albumele de arta plastica si cu siguranta te vei putea inspira si incet incet vei incepe sa te formezi in acest domeniu. Arta nu se poate face dupa tutoriale, deci, in cele din urma, exercitiul este mama invataturii.