anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum îl cheamă pe regele României în realitate și de ce își scrie "abi" în loc de "Abi"?

23 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Despre ce rege e vorba in propozitie? Ca m-ai bagat de tot in ceata!

| Adry05 a răspuns:

Că-i atât de valoros că nici numele nu merită să-i fie scris cu literă mare

| Salontanul a răspuns:

Daca te referi la Abi Talent nu este regele nimanui ca si Cioaba si alti idioti care se autointituleaza "regi", "printi", "imparati", etc. Se numeste Alberto Panțic si este un nesimtit cu mult tupeu ce-i fraiereste pe cei ce-l baga in seama. De altfel natia lui se pricepe la fraierit. Cat despre romani se pricep a se lasa dusi de nas de orice idiot. Asta-i poporul!

| PineapplePie a răspuns (pentru Salontanul):

Alberto Panțic, ok mersi. laughing

| minrest a răspuns:

Suntem republica, deci nu avem rege, dar avem casa regala, care consta in familia fostilor regi, care acum primesc diverse sarcini de reprezentare. Seful casei regale nu se numeste abi, cum gresit a fost informat, ci Alteta sa Regala, Margareta de Romania; sa ne traiasca!

| Alexandrionelu a răspuns:

Îl cheamă Abhulah și nu este chiar rege, ci este maharajah. Numele lui se scrie cu litera mica pentru ca este modest, ca orișice budist.

| GicaGigekGica a răspuns:

Il cheama Albert iar prietenii ii ziceau albi, de acolo si abi. Iar el scrie abi pentru ca vrea sa arate ca el cu 8 clase a ajuns popular. "Scoala nu arata cat de prost sau inteligent esti".

| Nonolita a răspuns:

Romania nu este regat in momentul de fata si NU are rege. Suntem republica si avem presedinte.
Habar nu am cine este acel "abi" de care intrebi.

| Bucurialuisatanpunctcom a răspuns:

Adrian Zuckerman il cheamă, evreul care a fost numit de Trump drept ambasador SUA la România și care îi dă ordinele lui Klaus Iohannis să transforme România într-un paradis pentru corporațiile străine, unde să vină și să exploateze românii cu salarii de 5 ori mai mici decât în țările „civilizate", fără ca măcar să plătească taxe și impozite la stat.

| LaTerreur a răspuns (pentru Bucurialuisatanpunctcom):

Esti obosit. Intrebarea era despre altceva.

| Bucurialuisatanpunctcom a răspuns (pentru LaTerreur):

Nu stii tu care-i treaba cu aia care iau decizii peste presedintele Romaniei.

| LaTerreur a răspuns (pentru Bucurialuisatanpunctcom):

Dar el intreba despre Abi talent (un copil obosit, n-ai auzit tu de el)

| PineapplePie a răspuns (pentru Bucurialuisatanpunctcom):

Credeam că e evident că mă refer la king baby abi regeleee regeleee laughing

| suntserios a răspuns (pentru Bucurialuisatanpunctcom):

Ce telefon ai?
Sau ce laptop ai?

| Bucurialuisatanpunctcom a răspuns (pentru suntserios):

Curioase întrebări. Trebuie să existe o justificare în spatele lor?

| suntserios a răspuns (pentru Bucurialuisatanpunctcom):

Ma gandeam, avand in vedere aversiunea ta fata de multinaționale ca ti ai construit propriul telefon, propriul laptop și propriul satelit pentru net. Adica ar fi naspa sa ii critici in halul asta, dar sa te folosesti de produsele lor si sa contribui la profitul lor.

| Bucurialuisatanpunctcom a răspuns (pentru suntserios):

Din câte știu, corporațiile care mi-au construit mie telefonul nu au venit în România ca să exploateze românii cu salarii de 5 ori mai mici decât în țările occidentale.

| suntserios a răspuns (pentru Bucurialuisatanpunctcom):

Daca nu cumva ai Apple atunci te înșeli. Dar aia chinuie a copii asiatici. In schimb la noi marile corporatii platesc salarii mult peste cele medii din tara. Poate te interesezi putin sa vezi cat au investiti marile corporatii in economie si cat au ridicat economia. Sau poate te informezi outin cati bani platesc pe taxe si impozite. Sau poate te informezi cate mii de locuri de munca au creat. Dar de ce sa te informezi. E mai mișto sa preiei niste retorici chipurile nationaliste care sa prinda pe la naivi

| Bucurialuisatanpunctcom a răspuns (pentru suntserios):

Poate ar trebui să te informezi cum au fost privatizate pe nimic companiile de stat românești de către corporațiile altor state. Pe vremea lui Ceaușescu România era mai bogată decât acum, asta cu o economie centralizată unde banii circulau în interiorul țării, nu transferați în afară de corporații.

Poate ar trebui să te informezi că Iohannis le-a făcut cadou evreilor de la Exxon și Carlyle petrolul și gazul din Marea Neagră.

Poate ar trebui să te informezi că aceste corporații plătesc extrem de puține taxe și impozite. PSD a dat ordonanța 114 ca să taxeze în sfârșit băncile străine și corporațiile cu un procent ridicol de mic și drept rezultat Dragnea a ajuns la bulău, evident prin mijloace necunoscute prostimii creștine care este manipulată să creadă Dragnea a ajuns la inchisoare din cauza infracțiunilor sale și nu din cauza faptului că a pus corporațiile să plătească impozite.

Apoi este la mintea cocoșului că dacă nu erau corporațiile în România, erau companiile de stat care oricum ofereau mii de locuri de muncă românilor, plus că pe vremea aia serviciile erau mult mai ieftine decât după ce au fost privatizate,

E mișto să fii ignorant și să habar n-ai câte afaceri ilegale care au prădat România de miliarde de euro au făcut corporațiile astea internațioale. Este simplu, nu trebuie să gândești, nu trebuie să-ți folosești creierul, nu trebuie „să-ți pierzi timpul", ușoară viață.

| suntserios a răspuns (pentru Bucurialuisatanpunctcom):

Traiesti din conspirații socialiste.

In primul rand companiile de stat nu au fost privatizate de corporatii. Nu are sens ce zici tu. Au fost privatizate pe 2 lei de politicieni corupti care si au luat partea.

Aia cu companiile de stat care ofereau mii de locuri de munca e chiar draguta. Si vad eu cum Romania facea o companie de IT precum Oracle care are mii de angajati in Romania. Sau facea o companie de tigari precum British Tabacco care e unul din marii contributori la bugetul de stat.

Aia cu ordonanta 114 te a prins vad. Tatuca Dragnea fix asta a tintit sa arata el cum bancile sunt bau bau si sa le arata el celor care nu inteleg economia cu el taie capul balaurului rau. Ce a reusit a fost doar sa destabilizeze mediul economic si sa alunge investitorii... A si ca para erou in ochii unora gen tu.

In fine, e greu sa iti explic unele lucruri cand tu esti setat pe conspiratiile tale

| Bucurialuisatanpunctcom a răspuns (pentru suntserios):

Da e clar laughing
Mă ești atât de spălat pe creier că nici nu știu cum să reacționez. În niciun caz nu-mi mai pierd vremea cu alte argumente. Cu o asemenea oaie este o pierdere teribilă de timp. Deja ți-am niște repere care puteau să te facă măcar curios, dar tu o ții sus și tare cu conspirațiile laughing
Adică tot ce am zis sunt date publice și se pot verifica fără probleme. Dar de unde atâta lucru acolo unde prostia este atât de mare încât singurul lucru la care te poți gândi este să arunci acuze de „conspirații" laughing
Au dreptate ăia care zic că România este un popor de sclavi blajini și zombificați. Vă meritați soarta. Apropo nu zic eu asta, au zis-o mulți alți oameni mult mai deștepți ca mine.

| IugaDani a răspuns:

Regele Mihai I al Romaniei rest in peace