|

Cum poti mura patrunjel?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Îl pui în acelaș borcan cu alte murături.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vrei să pui la murat pătrunjel, mărar și țelina?
Aceste verdețuri poți sa le murezi într-un borcan aparte, dar se pot pune și împreuna. Astfel va fi un amestec de verdețuri.

Metoda e unică: pătrunjelul, mărarul și țelina se pun într-un borcan curat și se presară cu sare. Un strat de verdeață, unul de sare... La un borcan de jumătate de litru se pun două lingurițe de sare. Peste un timp verdeața elimină apă, în care se păstrează bine fără să-și piardă culoarea și aroma.
Ca să nu sărezi mâncarea prea tare (de exemplu, supa), pune-i sare numai după ce vei adăuga verdețurile.

Cei care nu preferă mâncarea sărată, vă învăț o altă metodă de la mama.
Se i-au aceste verdețuri și se pun direct în punguțe, la înghețat. Atunci când ai nevoie de verdeață, o i-ai și o adaugi în mâncarea gata preparată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai bine il pui la inghetat dat pe razatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează