| 1q0p2w9o a întrebat:

DAU FUNDA! Planuiesc sa imi iau in curand prima masina. As vrea sa fie o marca fiabila, dar bine finisata, sa zic, precum Audi, Volkwagen, BMW. Ceva pana in 10k euro, maxim 15k. As prefera un model mai nou, de la 2008 in sus si sa fie mai mult model sport, pentru putere, nu masina de familie sau putine emisii. Ce as putea alege? Scuzati categoria.

Răspuns Câştigător
| TheGentleman a răspuns:

Aruncă un ochi și pe site-ul ANAF, ei scot periodic la vânzare mașini și bunuri la prețuri mai mici decât cele cerute de diverși vânzători sau dealeri

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Toti vreti masini de masini, dar Dacia ce are frate?
Aveti bani de cheltuit si pe intretinere? Ah, stiu. aspirator de femei si savarine de gustat...
Aveti 18-20-24 ani si conduceti bolizi de 30000, 40000 euro pe care un om normal, care munceste cinstit nu si le poate permite.

| 1q0p2w9o explică (pentru ywar):

Care e peoblema ta? Dacia e o masina simpla, care pur si simplu nu are comfortul sau performanta oferite de o masina mai scumpa. Nu inteleg ce vrei sa spui. Crezi ca am ceva afaceri ilegale de caut astfel de masina? In primul rand, am 14 ani si sunt fan al masinilor. Stiu ce vreau si inca de pe acum imi caut madina. Pe de alta parte, daca citeai intrebarea, ai fi vazut ca eu caut o masina de pana in 10k, maxim 15k euro. Doar e prima masina. Si nu o iau din banii altuia. Imi propun sa o iau macar in procentaj de 75-80% din banii mei, nu ai parintilor. Cine munceste o viata intreaga pentru o astfel de masina nu poate mai mult. Daca voia mai multi bani, se facea ceva din care sa iasa mai multi bani, dar capacitatile sunt de vina ca mai mult nu s-a putut.

| ywar a răspuns (pentru 1q0p2w9o):

S-o stapanesti sanatos de pe acum. Grija la costul de intretinere. Dacia in cativa ani va creste foarte mult. Deja se vad destul de multe imbunatatiri iar cei din vest se ingramadesc sa-si achizitioneze astfel de modele. Si inca ceva... am calatorit destul de mult in lumea asta, dar... poate in niciun oras nu am vazut atata opulenta in materie ca in Bucuresti de exemplu. Poti pune pe lista Cluj Napoca, Timisoara, Galati, Constanta.
Concluzia o tragi singur. Ai doar 14 ani si nu vezi lucrurile cu mintea unui adult trecut de o anumita varsta. Nu trebuie sa te superi ca ti se explica. E normal, nu stii.

| Bozgi200 a răspuns:

Stai că te redirecționez la categoria mașini laughing că și mașină sport as alege un Chevrolet cobalt sa, acum depinde și de gusturi.