anonim_4396
| Anonim întreabă:

Este arta o investiție înțeleaptă?

5 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Arta picturii? Arta muzicala? In ce sens? Daca e o investiție bună investirea in tine sa devii creator sau ce? Daca te referi strict la cumpărare intreseaza-te despre NFT-uri, vor deveni popular ca Bitcoin.

| Eireann a răspuns:

E greu de raspuns. Daca nu ai foarte multi bani si cunostinte solide in domeniu atunci nu.

| Sekim a răspuns:

Si da, si nu. Arta este apreciata doar de oamenii inteligenti in general, si, sincer sa fiu, nu sunt atat de multi pe cat ai crede. Daca investesti in arta, trebuie sa cunosti piata foarte bine, trebuie sa te adresezi unui anumit tip de oameni. In Romania, sansele sa reusesti cu o asemenea investitie sunt foarte foarte mici, oamenii nu au trecut de stadiul cu Dumnezeu si Acces Direct.

| SingleForOne a răspuns:

Depinde cum vezi lucrurile, și cât de departe vrei să te adâncești. Un agent de vânzări al unui tip de artă (pictură, literatură, etc) poate să vândă orice de la o banană lipită pe perete și ochelari lăsați pe podea într-un muzeu de artă, până la fabuloase picturi, sculpturi, manuscrise, cărți, etc.

Salut! Desigur! happy Din artă se câștigă bani mulți. big grin Eu te încurajez și sper să ajungi departe! happy "Doar cei care nu renunță indiferent de situație, ajung acolo unde visează"winking