anonim_4396
| Anonim întreabă:

Eu nu ştiu ce să mai fac cu mine. Mor, nu alta. In BAC am luat 9.01(Am avut la Română, istorie şi Geografie ) iar când vine vorba despre Mate eu sunt praf, nu alta. Ce naiba să fac? Simt că profa de la seminar vobeste in chineză şi noi facem mate de generală (dar eu in examenul de capacitate am luat 3 la mate). Eu cred ca nu mai rezist mult, ma sinucid din cauza matematicii. Unele colege se descurca si eu să fiu cea mai proasta din grup.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Te pui si inveti chineza. Nu chineza ca limba, ci cea care o vorbeste profa de la seminar. Totul se invata. Trebuie doar munca, multa munca. Unii au predilectie pentru matematica, cei cu firea analitica, si pentru ei e mai usor, altii, care percep emotia mai mult decat gindirea, gasesc matematica ca fiind ceva urit si greu de inteles, si pentru ei e greu sa invete sa inteleaga matematica, dar asa e in orice domeniu al vietii, unde ai talent, inveti usor, unde nu, trebuie sa muncesti din greu. Campionii dintre noi au stiut sa scoata tot ce pot din ei, si-au folosit talentul al maxim, dar au si muncit la maxim. Tu nu vei fi o campioana a matematicii, asta e sigur, dar poti obtine rezultate bune si la matematica. Ca motivatie, iti sugerez sa urmaresti filmul "The blind side", cu Sandra Bullock, care, desi este un film mai mult despre sport, descrie pana unde a putut ajunge, datorita invataturii, un tinar pe care nimeni nu dadea doi bani.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Pai de ce ti-ai ales o facultate bazata pe matematica? (ASE banuiesc)

| GeExcent a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Are mate, dar nu-i materia principala. E Facultatea de Ştiinte ale educației; Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar.

| GeExcent a răspuns (pentru anonim_4396):

Facultatea de Ştiinte ale educației, e bazată pe Pedagogie, Psihologie, dar şi mate neapărat!

| NevermindXEXEXD a răspuns:

Pregatire in particular e o solutie

| GeExcent a răspuns (pentru NevermindXEXEXD):

Da. Asta e cea mai bună soluţie!

| VreauSăIauBACul a răspuns:

Păi de ce te-ai dus la o facultate pe profil real când tu ai fost pe uman?! Sfatul meu este să te retragi. Este evident că nu vei face față. Înțelept era și încă este să îți alegi o facultate care să corespundă și profilului ales la liceu, astfel nu vei face decât să-ți îngreunezi viața.

| Anonim explică (pentru VreauSăIauBACul):

Nu e o facultate de profil real, dar daca esti ''bata'' la matematica, nu ti se potriveste, mai ales ca ai terminat la uman.