anonim_4396
| Anonim întreabă:

Functioneaza papusile voodoo? A testat cineva?

14 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

La fel ca horoscopul, cititul in palma, mesele Ouija si toate astea.

| Anonim explică (pentru PainTech):

Nu le face cum trebuie, Am de repettat de fiecare data ca horoscopul care il folosesc astrologii din Romania, este fals, pentru ca este un horoscop vechi de 2, 000 de ani ramas de pe la romani (pe vremea aceea lucruri ca astronomia erau aduse din india), si nasa a recalculat ca zodiile s-au schimbat, ordinea lor.

| StrongHeart a răspuns:

Daca victima e slaba psihic,are stima de sine foarte scazuta,face multe greseli,este ignoranta,poarta ura in suflet,nu ai nevoie nici de papusi voodoo sa-i intri in minte,dar cu voodoo tu pui intentia in Univers cand intepi papusa si poate sa functioneze,nu am testat,dar stiu ca se practica si in ziua de azi.
Daca victima e o persoana cu caracter,sta bine psihic,e in comuniune cu universul si intr-o stare de armonie cu tot ce il inconjoara,poti sa faci cate incantatii vrei ca nu o sa functioneze.
Oricum, sper ca intrebi dintr-o curiozitate naiva, pentru ca daca te gandesti serios la asta, vreau sa stii ca tot ce pui in Univers se intoarce inapoi si la modul cel mai serios, lucruri care nu iti doresti se pot intampla, toti iau chestiile astea in gluma pana li se intampla pe propria piele.
Iti recomand sa stai departe de ocult, ca sa nu iti pierzi mintile, sau mai rau sufletul.Si daca nu crezi un strain pe TPU si nu vrei sa asculti sfatul meu,nu o spun doar eu.
O spune chiar Saruman in persoana,daca el iti spune sa stai departe de ocult, faci ce iti zice :))
https://www.youtube.com/watch?v=vRVQD4FKPrY

Răspuns utilizator avertizat
| RKBlue a răspuns:

Am incercat sa o omor pe profa de mate prin a 6-a.
Surprise: Nu a functionat...

anonim_4396
| Anonim explică:

Cea din Terraria merge, dar dupa ce omori ghidul, te asteapta un teribil perete din carne care trage cu lasere in tine.

anonim_4396
| Anonim explică:

Mai bine o păpușă gonflabila, te lasă și satisfăcut.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Justme000 a răspuns:

Nu. Sunt doar niste papusi

| yooshi a răspuns:

Te rog nu te amesteca in witchcraft daca nu esti informata, si aici ma refer la research din carti si persoane care practica. Poti sa intorci totul impotriva ta daca nu esti atenta.
Nu te juca cu asa ceva

| Anonim explică (pentru yooshi):

Stiu cam mult witchcraft, dar posibilitatile nu mi-au permis sa o fac. laughing Nu lasa asa ceva in mana unui copil, da-le iubirea si o vor da mai departe.

| crytonford a răspuns:

Nu functioneaza

| ST0P a răspuns:

In desene, in filme functioneaza pentru ca sunt actori, e meseria lor, dar in realitate nu, nu functioneaza. Oricum chiar daca ar fi existat cu adevarat si ar functiona asa ceva nu as fi ajuns sa folosesc asa ceva, papusile alea ar fi fost perfecte pentru persoanele acelea care nu au curajul sa iti spuna ce vor sa spuna in fata, dar pe la spate se dau "smecheri", mai exact pentru persoanele acelea cu doua masti.

Întrebări similare