| cristiana1234 a întrebat:

Hey happy, am o întrebare... Eu in acest moment sunt certată cu doctorul meu de familie, ultima data când am fost la ea sa ii cer adeverință ca sunt aptă pt ora de sport a început să țipe si sa ma certe (nu stiu exact de ce, si dabea mi-a dat adeverinta, mai aveam puțin și începeam să plâng acolo) iar anul asta nu prea îmi vine să mă duc la ea, as vrea sa schimb medicul de familie dar am înțeles că dureaza 6-7 luni iar școala începe luna următoare.
As putea lua adeverință din altă parte? Ce se întâmplă dacă nu duc adeverință la scoala? Ce altceva as putea sa fac sa scap?
Menționez că am o soră si cu ea nu are nimic, ii da fără nici o problema, cred că are ceva cu mine. Chiar nu vreau să merg la ea.

Răspuns Câştigător
| DanteR a răspuns:

Si medicul meu de familie este artagoasa din sculare-n culcare si urla ca descreierata la toata lumea dar trebuie sa-si faca treaba fie ca-i place fie ca nu deoarece este obligata de deontologie, daca se mai ia de tine fara vreun motiv profesional intemeiat, atunci este din clubul medicilor nesimtiti.
Nu trebuie sa plangi daca urla cine stie ce posedat la tine fara ca tu sa fi facut ceva, las-o sa urle ca tot ea se face de ras laughing

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu cred ca te-a certat degeaba. Nu spui tot.Te poti schimba oricand la alt medic de familie.Nu dureaza 6-7 luni.

| Trompyy a răspuns:

Schimba-ti doctorul de familie, nimeni nu trebuie sa suporte nervi si istericalele lor.
Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare oh go on, fraieri care se cred buricul pamantului.Dar spre deosebire de tine, eu eram nevoit sa vorbesc cu doctorul ala. Cine le-o fi dat diploma sa practice, nu stiu. Puteam sa ii spun eu, de cand am intrat pe usa de cate boli sufera...la cap
Din ce mi-ai scris, eu am inteles ca nu ai mai fost la doctor un an intreg de frica, lucru foarte periculos.Ai grija de sanatatea ta, fa-ti analizele.
Daca chiar nu ai alta optiune, calca-ti pe mandrie si mergi la ea, daca are acelasi comportament spune-i exact asta :,, De ce va comportati in halul asta?'', daca are mai mult de 10 neuroni o sa-si dea seama ce situatie penibila a creat si o sa termine.

| Yukidaruma a răspuns:

Dacă așa face de obicei atunci ar trebui să schimbi medicul, dacă a făcut așa doar atunci, probabil o fi avut o zi mai proastă. Totuși aș opta să-l schimbi, întradevăr durează căci sunt multe hârtii și alergătură mare. La începutul anului poți să te programezi la un control la privat unde să-ți dea adeverința cum că ești aptă, dar acolo trebuie să plătești niște bănuți.Sau eventual poți s-o trimiți pe mama ta să-ți ia adeverința și gata ori să te duci cu ea. Succes^^!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Probabil a avut o zi proasta. Dar oricum ar fi, nervii nu se descarca pe pacientii. Poti sa o reclami pentru comportament abuziv. Probabil cucoana uita pentru ce este acolo, iar tu trebuie sa-i (re)amintesti.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Iar medicina privata nu poate sa elibereze astfel de adeverinte. Numai medicul de familie. Iti dau un sfat. Mergj din nou la ea si inainte sa intri porneste camera telefonului mobil. Inregistreaza tot ca sa ai dovezi. Apoi poti merge mai departe pentru comportament abuziv. Poti sa mergi si la televiziune cu asta. Nu te lasa.

| Ripley a răspuns:

Ce nu intelegi tu e ca ea E OBLIGATA sa te ajute. E platita sa fie doctorul tau de familie.
E o obligatie pentru ea, nu are dreptul sa faca chestii de genul asta. Incearca sa mergi cu mama ta sau cu soar ta la ea. Sa vedem daca mai face de-astea.
Poate pur si simplu se astepta sa ii dai "o atentie" o ciocolata, o cafea ceva. Mai sunt unii doctori nesimtiti de genul asta.
Nu trebuie sa te lasi calcata in picioare si umilita in viata de unii care sunt platiti sa te ajute. Nici nu trebuie sa-ti fie frica de ea.

| cristiana1234 explică:

Nu e vorba ca trebuie sa îmi calc pe mândrie, eu nu i-am zis nimic ei în ziua acea, e vorba ca imi e frica sa merg. Eu de fel sunt mai timida, dacă tipi la mine imediat încep și plâng, chiar nu vreau sa merg acolo deoarece imi e frica ca de data asta chiar o să plâng si nu stiu despre voi dar ultimul lucru care vreau să -l fac atunci când tipa cineva la mine este să plâng.

| cristiana1234 explică:

La cabinet privat pot primi scutirea?

| JackDaniels2018 a răspuns:

Eu nu am mai adus de pe a 8 a si acum am trecut pe a 11 a si nu s-a intamplat nimic

| georgianacalin a răspuns:

Pai ai si tu rabdare

| Amanda0904 a răspuns:

Hei, după părerea mea, nu trebuie să îţi schimbi medicul de familie, poate s-a întâmplat să aibă o zi prea încărcată, şi şi-a pierdut controlul fără să vrea. Du-te să-ţi iei şi anul acesta adeverinţa, şi observă cum se comportă, dacă e exact opusul a ceea ce s-a întâmplat ultima oară, asta înseamnă că da, a avut doar o pasă proastă în acea perioadă, dar dacă se comportă cu tine la fel (să țipe, să se răstească), întreab-o de ce face asta. Răspunde răului cu bine.