| Safta_Andreea_Cristina_2002 a întrebat:

În pană de idei pentru desene din creion ...Accept orice caractere anime,SF, scene
P.S nu îmi plac lucrurile simple, ideile le vreau detaliate, categoriile enumerate mai sus le am încercat deci luati le ca exemple
Daca nu ai pus creionul cel puțin de 20 de ori pe hârtie (bineînțeles în sensul de a fi creat cv?) te du-te la altă întrebare/cerere pentru ca doar un "artist" poate înțelege ce cer eu
Lăsați imaginatia să curgă

Răspuns Câştigător
| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Ma gandesc ca ai putea incepe de la ideea de „Etichete urbane". Sa transmita spiritul de protest impotriva sablonului unui om in viata urbana, impotriva incurajarii aparentei de plastic si stereotipurilor.
De exemplu sa faci ceva asemanator schitelor facute de design-eri, sa conturezi anumite siluete, dar fata sau detaliile sa nu fie vizibile, astfel incat sa transmiti ideea (ca tot mai erau discutii in ultimele zile pe site) ca in societatea din ziua de azi punem mai mult pret pe haine, le lasam sa ne exteriorizeze in mod eronat caracterul. De asemenea ai putea sa faci siluetele anorexice pentru a transmite sentimentul de protest impotriva sablonului femeii perfecte.
Poti sa pui anumite tipologii in cadre opuse. De exemplu un hipster la opera sau cineva imbracat la 4 ace la un concert rock.

2 răspunsuri:
| marian5946 a răspuns:

Ai putea desena toate caracterele dintr-un anime(attack on titan, bleach, soul eater, full metal alchimist etc.) sau incearca sa desenezi anumite personaje din filme sau seriale facand lucruri neobisnuite(ex:
-joker-ul profanand un mormant
-nicolas cage sarind cu un baț pogo
-donal duck duelandu-se
-batman la vanatosre de ursi
-indiana jones facand un selfie
-chuck norris vizitand piramidele
-sherlock holmes sarind cu parasuta
Daca tot nu ai idei, incearca sa reproduci lucrari ale altor artisti.