|

Mușchii au 70-80% apa? Nu cred. Ca sa faci mușchi trebuie sa bei multa apa? Nu cred.

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu trebuie sa crezi. Dar ei au apa. Ai vazut o mumie? Daca nu au muschii apa, de ce mumiile sunt asa sfrijite, asa uscate? Din cate am inteles, procesul de imbalsamare e creat tocmai pentru a scoate apa din corp, cea in prezenta careia apare procesul de putrefactie, daca corpul se usuca, nu mai putrezeste. Desigur ca si volumul lui scade, si aici se poate vedea ca muschii au continut destul de multa apa. Dar tu poti crede ce vrei. Orice crezi, realitatea ramane.
Si inca ceva. Ca sa faci muschi trebuie sa bei apa. Poate nu se fac muschii chiar din apa, dar colateral, apa are un rol important (si) in cresterea muschilor. Cele mai multe procese metabolice se intampla in prezenta apei, de aceea avem atit de multa apa in corp, si cum cresterea muschilor tine de anumite procese metabolice, desigur ca si aici apaare un rol important. Deci, trebuie sa o bei daca vrei sa faci muschiuleti. Ca sa nu mai pomenesc ca trebuie sa tragi ca sa ii faci pana asudezi, ceea ce inseamna o pierdere de apa care trebuie inlocuita happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Compoziția chimică a mușchilor este de: 75–80% apă, 20–25% substanță uscată. Substanța uscată este de natură organică și anorganică. Materia organică este formată din proteine, contractile (actină, miozină) și necontractile; lipide (fosfolipide), glucide (glicogen), mioglobină și miogen. Materia anorganică, este alcătuită din diferite săruri de potasiu, magneziu și calciu.

asociera ta este total gresita https://ro.wikipedia.org/wiki/Mu%C8%99chi_(anatomie),culturismul plus o dieta bogata in proteine este necesar dezvoltari masei musculare, dar apa este retinuta de catre masa musculara

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acum 10 minute | Csander a răspuns:
Uite, ti-a dat domnul REY copy/paste dupa Google pentru ce nu e in stare sa-ti explice cu ale lui cuvinte, ceea ce ai fi putut face si tu de altfe, sa cauti pe Google.

deci stii asta fara sa te fi informetat vreodata,logic ca copy paste baiete,nu suntem toti dumnezeu ca tine,cica sa afim ceva fara sa ma informez incredibil, ba ce genii avem in Romania, tu te ai nascut invatat aaa, omule tot ce stim se numeste copy paste, orice cunostinta am asimilato prin copy paste, a gandi rational inseamna a demonstra naibi ceea ce afirmi nu doar a afirma ceva asa in lipsa de dovezi, iar acel asa zis copy paste a demonstrat ceea ce am afirmat, si mai ridicati naibi privirea din telefon

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apa are mai multe roluri:
- aduce oxigenul în sânge
- elimină reziduurile toxice prin transpirație și urină. Și mai sunt și altele, dar nu îmi vin acum în minte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Omul e 50 - 70 % apa. Inclusiv oasele contin o concentratie destul de mare de apa.

"Ca sa faci mușchi trebuie sa bei multa apa?" - Nu chiar.
Pentru 10 Kg de muschi ai nevoie de 7-8 Kg de apa. 7-8 Kg de apa (in plus) pe parcursul mai multor luni nu e mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru PainInTheTech):

De asta organismul uman converteste extra energie in grasimi ca te ar conveti in masa musculara ar necesita prea multa apa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:


Muschii au 70-80% apa, dar asta nu inseamna ca daca bei apa o sa faci muschi, ci doar o sa te umfli in burta si vei face mai mult pisu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tre sa ei creatina, pentru ca, creatina retine apa in muschi si creste forta. Ea se gaseste in special in carnea rosie ( de vita ). Deci da, apa te ajuta sa construiesti masa musculara, tr hidratare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează