|

Salut, as vrea sa incep sa invat sa desenez, dar habar nu am de unde incep, mi-ati putea da niste sfaturi? Multumesc!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pasul 1
mergem pe cel google (zeul internetului si al informatiei)
si scriem:
cum sa inveti sa desenezi
https://www.google.com/search?q=cum+sa+inveti+sa+desenezi
sau si mai bine, in engleza (mai multe rezultate si mai bune, mai ales video)
https://www.google.com/search?q=how+to+learn+to+draw

pasul 1... am invatat sa cautam pe google, am intrat intr-o lume noua si MUUUUUULT MAI MARE... YEEEEE :D

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cumpărați de la fondul plastic sau de pe internet niște cărti despre perspectiva, desenul în creion, portrete, peisaje, formele geometrice, anatomie, sunt foarte bune pentru incepatori, cât și creioane de la Hb până la B12, guma ori poți.folosi chiar și pâinea frământată printre degete, bloc de desen cu o foaie mai grosuță, acuarele și pensule. Îți recomand acuarele. Abia după ce mai avansezi, te extinzi la acrilice ori la culorile in ulei. Ia-le treptat.
Fă-ți o natură statica acasă, pe o masă puneți o vază, un măr și începe să le desenezi, hașurează (te poți uita pe YouTube la tutoriale despre hașură), desenează din imaginația ta personajele din povestile citite, mergi într-un parc sau in fața locuinței tale cu blocul.de desen și creioanele, desenează după natură, studiază o frunza, o floare, un copac. Ușor ușor și cu munca multa, dacă îți dedici desenului cam 2-3 ore pe zi poți avansa rapid.

Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia o foaie de desen și un creion și încearcă să desenezi un copac.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incepe cu animale de zi cu zi care le vezi prin curte gen pisici, catei, rate, gaini din astea si cauta si pe google inspiratie daca ai nevoie. Eu de exemplu am inceput cu caini si acum desenez destul de bine. Daca ai si simtul estetic asta o sa te ajute mult caci poti sa zici " Ba nu imi place asa " si faci modificarivpana iti place ce ai creat. Bafta la desenat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incepe cu niste animale nu stiu. Nu te apuca de portrete, sunt complicate pentru începători! Mi-ar plăcea daca mi-ai raspunde si tu la întrebarea mea! Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează