|

Salut! Peste câteva zile, mai exact joi, trebuie sa merg la o cumetrie si va trebui să dansez pe muzica populara. In hora stiu sa dansez, dar in doi, nu. Eu de mult tot incerc sa învăț dar nu prea imi iese. Tata, cand incerc sa dansez cu el imi spune ca sunt prea "țeapănă", adică nu mă las condusă de el si ca fac doar pasi la dreapta si stânga.

Pana joi, vreau neaparat sa învăț sa dansez bine.

O alta problema e ca dansez pe vârfuri. Nu vad de ce asta ar putea fi o problemă, dar lumea cu care am dansat mi-a spus sa pun tot piciorul pe podea/pământ. Nu prea mi-e îndemână sa calc cu tot piciorul. Ce as putea sa fac?

Si aveti niste link -uri in care sa explice bine pașii in doi? Eu am cautat dar am gasit doar in hora.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cred ca ai putea încerca să ai mai multă încredere în tine si sa începi prin a te "relaxa" un pic in timp ce dansezi. Crede-ma, am avut si eu o problema cu dansul si nu in horă, unde mai e cum mai e. Eu am avut probleme cand am incercat sa dansez balet, pentru acelasi motiv. Eram țeapănă, si deloc grațioasă. La mine asa a funcționat, cu am scris mai sus. Nu stiu sa iti ofer un link cu un tutorial, dar sper sa atașeze cineva unul. Sper sa reusesti sa înveți big grin

1 răspuns:
| a răspuns:

Încearcă să dansezi pe masă. Te vei simți mult mai relaxată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează