| imKaneki a întrebat:


O intrebare: Hobby-ul meu este sa fac Graffiti. Daca politia ma prinde avand Graffiti-urile la mine [de exemplu sa le am in ghiozdan] ce se poate intampla? Nu mi s-a mai intamplat asa ceva deci daca s-ar intampla ar fi prima abatere. Precizez ca am sub 18 ani.
O zi buna.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tu faci confuzie intre rezultatul unei activitati (graffiti) si materialul utilizat pentru aceasta. Cred ca-ti dai seama ca in ghiozdan poti tine doar materialul si nu rezultatul activitatii, asa ca nici o politist nu are de ce sa se lege de tine si nu se va intampla nimic.

| superAndrei a răspuns:

Graffiti e o arta foarte faina, dar nu iti recomand sa o faci pe spatiul public, chiar nu mi se pare prea nice. Esti canvasuri de marilile unui perete intreg, unde iti poti exersa arta. Incearca sa iti faci cat mai milte schite pe un sketchbook, si prezinta-le unui administrator de bloc de exemplu, sau du-te la primarie cu ele, si poate chiar v-or fii de acord sa te lase. La mine in oras sunt sustinute chestiile astea, dar in limita legala si decenta. Schimba toata chestia cu "graffiti-urile pe ascuns", si implica-te intr-un proiesc artistic mai complex si cu bune intentii. Implica-te, si poate vei putea schimba toata treaba asta!

| Mihai_Raul_Demeter_2000 a răspuns:

Avertisment daca este pentru prima data sau amenda