| CorneaConstantin a întrebat:

Vreau sa devin mai interesant, sa am ce vorbi cand ma intalnesc cu o fata sau cu prietenii, o cultura mai bogata. Ce pot sa citesc si mai important ce sa fac ca sa imi intre in cap ce citesc, de multe ori cand citesc ceva uit repede si nu retin informatiile.

Răspuns Câştigător
| Cduncfujndf a răspuns:

Dacă nu îți place să citești nu e nevoie să o faci. Oricum cu vârsta, o să ai parte de mai multe experiențe și o să ai mai multe lucruri de vorbit. Eu zic că nu merită să te schimbi doar ca să fii mai plăcut pentru alte persoane. Dacă cineva nu te place așa cum ești, de ce mai vorbești cu persoana respectiva?
Dar dacă totuși vrei să faci asta, stai o perioadă cu prietenii tăi și vezi despre ce vorbesc, poți poți să cauți și tu pe Google, sau pe Youtube informații și așa vei avea despre ce să vorbiți.

4 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

Lasa cultura generala nu te ajuta sa cuceresti femeia. Pierzi doar timpul sa iti umpli memoria cu informatii de cele mai multe ori nonnecesare, pe care le poti accesa in orice secunda la nevoie. Fetelor le plac tipii allegri, spontani si originali, nu deplasati sau exagerati. Importanta e si exprimarea nonvulgara. (Asta depinde ce cauti). Mult succes.

| Alexandrionelu a răspuns:

Citește ceea ce îți place. Asa vei retine mai ușor.
In plus, poți viziona pe YouTube clipuri de cultura generala și curiozități gen "atenție cad mere" sau "zaiafet".

| Namaparissia a răspuns:

Trebuie sa ti gasesti inclinatia nativa, sa aflii ce te pasioneaza. Exista un motiv ot care retii mai bine ce iti place.Nu e nevoie sa te fortezi sa retii lucruri care nu te atrag, vei parea fals, o sa se vada ca re fortezi ca ori intr-un mod anume.

| Strag a răspuns:

Dacă știi ceva engleza eu îți recomand canalele de yt
Based Zeus
alpham.
Alex Costa
Teachingmansfashion
O sa te ajute sa te dezvolți atât pe plan personal cât și în comunicare și stil, eu asa am făcut cel puțin
După am început șa fac și niște exerctii, cu ajutorul canalului lui
Chris Herria