| alina1990 a întrebat:

Ajutati-ma TPU. Cat de bune sun masinile Fiat Stilo 1.4 benzina si 1.9 disel variantele 4-5 usi? Vreau sa imi iau una si nu stiu ce sa fac? Cei care detin o masina ca asta ce probleme ati avut cu ea? Merita banii? Imi place foarte tare cum arata insa mai multe nu prea stiu despre ele decat ca cele 1.6 16v au probleme mari din cauza asta le evit am inteles ca 1.4 si 1.9 sunt mai bune. bine cat se poate spune de bune avand in vedere ca au si ele o varsta, vreau sa fie 2001-2003 pana in 1800E. Dati-mi detalii despre acest tip de masina cu asemenea motoare va rog frumosss. Si cam cat ar consuma pe benzina si cat pe motorina?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu am auzit niciodata lucruri bune despre Fiat

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Orice Fiat facut inainte da anul 2004 este o janghina de care trebuie sa te feresti. In principiu oricum ar trebui sa te feresti sa cumperi masini mai vechi de 10 ani.

| alina1990 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu am mai mult de 2000 euro. deci in banii astia nu am ce sa iau si sunt fata si eu nu merg agresiv si am grija de un lucru mai ales de o masina. asa ca si o masina de 10-13 ani daca ai grija de ea tine, daca o alergi si o forjezi la maxim normal ca se stica.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru alina1990):

Se vede ca nu cunosti. Costurile de intretinere sunt mult mai mari la o masina sh veche decat la o masina noua sau sh dar relativ noua, nici nu e nevoie sa o forjezi. Schimbi becul care s-a ars si se rupe un stergator, schimbi stergatoru si cad chederele s.a.m.d. Been there done that.

| alina1990 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Ai si tu dreptatea ta dar am un prieten si-a lua kia pro ceed noua si a avut numai probleme. alta cunostiinta si-a luat golf 5 nou si dupa 6 luni nu stiu ce a patit la volanta.si a trebuit sa schimbe aproape tot ca ia s-au dus din cauza asta capul de bara burduf bielete kitu de ambreaj si mai multe. decat asta am retinut, deci ce mi-e una noua( bine nu am nici bani de una noua de aia optez una la 2000e) ce mi-e una sh. e fier se poate strica orice oricand.

| SasukeCS2 a răspuns:

Ti-as recomanda:
1) Honda Civic Coupe a 7-a generatie (anul 2001-2005) :///......-2001.html
2) Honda Civic Sedan (2000-2005) www.autoevolution.com/honda/civic-sedan/
Sunt masini foarte fiabile, asta inseamna ca se strica foarte rar si atunci cand se strica te costa putin. La varianta Coupe nici nu se plateste taxa (pentru ca e masina sport).
Eu as alege varianta coupe.

| tapuu a răspuns:

Despre fiat stilo 1.9 diesel am o parere foarte buna sunt motoare fiabile consuma in jur de 4-5 % trage foarte bine...

| alina1990 explică (pentru tapuu):

Fiat 1.4 sau 1.2 sau 1.8? din cate am inteles 1.8 consuma mult si majoritatea pe care le-am gasit sunt 1.6 si vad ca lumea fuge de ele. dar ma gandesc ca daca ai grija de ea mergi frumos nu ar avea de ce sa iti faca probleme, nu stiu ce sa fac. sunt multe 1.6 full pe care le-am gasit si taxa mica...