| wolder a întrebat:

Am luat examenul teoretic auto (SALA) si nu stiu cate ore de condus sa imi mai iau pentru examenul practic auto (Orasul). Am facut 30 de ore si pana la examen vreau sa mai fac niste ore, dar nu imi dau seama cate. Instructorul zicea sa imi iau in jur de 600 de lei, dar mi se pare foarte mult sa mai iau inca 20 de ore. Scoala te obliga la 30 de ore si mi se pare absurd sa mai iau 20 peste tinand cont ca ma pricep sa conduc. Ce sfat imi dai?

Răspuns Câştigător
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai n-ai putut sa-ti opresti din ore? Majoritatea instructorilor opresc doua ore din alea 30, dar nici al meu n-a facut asta, de ce mai intreb laughing

Asa, eu am stat aproape o luna ca sa dau examenul practic fata de cand am terminat scoala si am zis sa mai iau niste ore, am mai luat patru ore si mi s-a parut extra suficient, cred ca am dat vreo 240 de lei, 20 de ore mi se pare exagerat, adica asta inseamna inca 10 sedinte, aproape mai faci scoala odata laughing

| wolder explică (pentru Th3AbSinTh3):

N-am oprit din ore din pacate din cauza instructorului.
Am terminat scoala in septembrie si am orasul peste 2 luni.
Fac doar 10 ore.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru wolder):

Cum tocmai peste doua luni? :O Cam mult

| BJK1903 a răspuns (pentru wolder):

Eu am dat sala pe 3 noiembrie si pe 16 am avut traseul. Mi se pare cam mult 2 luni sa dai traseul. Sa zicem maxim o luna, dar 2... Ciudat. straight face

| wolder explică (pentru BJK1903):

Asa a fost programarea.

Asta e, bine ca ai luat sala. Acum pregateste-te pentru traseul.Succes si sa il ei din prima. happy

13 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Maxim 3 sedinte a cate doua ore.
Sunt suficiente si 2-4 ore in total, in care exersezi doar mersul de examen.

| wolder explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Multumesc de sfat

| BJK1903 a răspuns:

De ce sa ei alte 20 de ore sau 30? Poti sa faci si 2 ore sau mai multe. Daca esti pregatit eu zic sa iti ei inca 8-10 ore daca vrei sa fii mai pregatit.

Asta ma gandeam, sa iau 10 ore. Mi se pare destul. Multumesc de sfat

N-ai pentru ce, funda? laughing Fac ca ceilalti laughing cer "fundita"

Si eu acum 2 ore am terminat traseul si l-am luat cu brio. Doar ca am fost picat la mersul cu spatele... tongue Succes happy

Felicitari. L-ai luat, dar ti-a scazut niste pucte pentru mersul cu spatele?

Da,5 puncte. laughing In rest nu am avut probleme. happy