| CristiiEce a întrebat:

Am o problemă și sper că ma va ajuta cineva cu un răspuns. Ieri am susținut examenul teoretic categoria B la examenul auto, am fost admis cu 22 de puncte, m-am programat după la proba practică pe care o am pe 10.10. 2023 și fără să imi dau seama apoi, cuprins de emoții cum, că am luat proba nu m-am mai dus la doamna de la ghișeu, să-mi treacă pe dosar cu admis. Întrebarea mea este, cum pot remedia această problemă? Dacă nu mă vor crede, mă vor pune să susțin din nou proba teoretică? Vă rog, vreau un răspuns

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, felicitari!
Apoi, nu te stresa ca nu trebuie sa mai faci nimic, ei au deja rezultatele testului tau teoretic, ca altfel nu se putea face programarea pentru testarea auto.
Succes si la aceasta!

| CristiiEce explică (pentru Violleta2022):

Îți mulțumesc mult pentru răspuns, mi-ai luat o piatră de pe suflet?

| Sekim a răspuns:

Foarte puțin probabil să ai dreptate. Oricum, ceea ce ai spus e irelevant pentru că tu atunci când ți ai făcut programarea online, figurezi Intr o bază de date. Ținând cont ca te poți programa ( pe PC ), doar după ce ești admis, din punct de vedere logic, ce crezi că înseamnă asta? happy. Pe langa asta, nu doamna de la ghișeu trebuie să treacă în dosar numărul de puncte, ci polițistul care este in sala de examen le trece. Cel mai probabil nu știi tu unde sa te uiți pe foaie, și daca nu e asa, nu contează, figurezi ca admis.

| Dani2345678 a răspuns:

In ce oras ai dat sala?