| DANIMOCANU25 a întrebat:

Am picat orasul, cât ar trebui sa coste adeverinta de scolarizare?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Trebuie sa mai faci 3 ședințe la prețul instructorului tau

| dusmanul86 a răspuns:

Nu stiu daca asa este in toata tara dar in Bucuresti a trebuit sa mai fac inca 3 sedinte de conducere apoi am putut sa dau iarasi orasul. La mine asta a insemnat 600 lei.

| Zosima123 a răspuns:

Dacă pici orașul, atunci instructorul / administratorul școlii de șoferi la care esti o să te reprogrameze el când este loc liber... Cam greu, deoarece sunteți mulți... Este când poate nimerești peste 1/2 luni. Saaau, ii spui instructorului să îți dea adeverința și mergi tu la ghișeu și te reprogramezi. Însă peste o săptămână. Deoarece adeverința aia nu ți-o poate da școala de șoferi așa repede. Fiecare școală de șoferi are un minim de ședințe pe care trebuie să le cumperi după ce ai picat orașul. De exemplu 3 ședințe. Plătești cât e taxa, 700 de lei de exemplu. Acum depinde de fiecare școală auto în parte. Apoi Mergi să te reprogramezi sau aștepți până te reprogramează cel de la școală. Pui la dosar adeverința. Apoi daca reușești să te programezi pui la dosar și noua foaie de la ghișeu în care este specifică data exmaninarii practice. Și pe când se apropie exmaninarea, tu vei face și acele 3 ședințe cumpărate obligatoriu. Sau dacă vrei mai multe ședințe, poți vb cu instructorul sa mai îți iei câteva. Succes.