| sinatas a întrebat:

Am unu atv de 125 cm3 si am vorbit cu un om si mi-la inmatriculat pe 49 ca sa il pot folosi cu atestat.am toate actele la el am si cartea de inregistrarre.de acum daca ma opreste politia risc sa am vreo problema? isi pot da seama daca e de 125?

6 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

De cele mai multe ori nu ai nici o treaba, daca ai,, noroc" te ia la boabe marunte si trebuie sa ii bagi cate ceva in buzunar lu nenea militian, si daca ai ghinion curat verifica tipul de ATV si iti da amenda si eventual dosar pentru fals si uz de fals. Daca ai ghinion porcesc te opreste duba de la ARR si atunci ai incurcat-o rau de tot daca iti pune ATV-ul la destat pe duba!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca poti avea probleme. Daca chiar vrea politistul poate verifica tipul ATV-ului si afla ca are motor cu CC mai mare decat in acte si risti sa fii acuzat, cel putin, de uz de fals. De asemenea poate avea probleme si cel care te-a ajutat. Numai bine!

| Minks a răspuns:

Fals si uz de vals...

| CybeRAthlete a răspuns:

Si nu numai uz de fals. se poate face inchisoare pentru asa ceva in cel mai rau caz.
si crede'ma ca degeaba faci tu manevrele tale, se cunoaste diferenta intre un 50cc si un 125cc si de la departare-prin sunet, de la apropiere si mai clar datorita marimii carenei in care este incorporat.
compara o sticla de 0.5ml - 50cc cu o sticla de 2, 5L - 125cc.
este vizibil clar.

| vader a răspuns:

Daca se prinde politistul o incurci si tu si cel care ti l-a inmatriculat ca fiind cu pana in 49cmc. Daca are suspiciuni in privinta cilindreei te poate verifica si isi poate da seama mai ales ca astfel de gainarii sunt frecvente, nu esti nici primul nici ultimul care sa faca acest lucru.

| Aero_9005 a răspuns:

Da,exista un risc,dar depinde si de politai, daca este cunoscator probleme mari, dar daca nu nu ai nici o probleme.bafta