| Adi1987 a întrebat:

Am varsta de 23 de ani si niciodata nu am condus o masina, nici nu am permis, am mers doar pe jos si numai navete am facut, cand ma uit la stiri ma apuca groaza numai accidente rutiere cu morti se intampla si la mine in oras s-au mai intamplat peste tot se intampla, se mai merita sa conduci o masina? Nu vreau nici sa ajung in mormant din cauza la un dobitoc. Merg cu masina pe drum si unu de pe contrasens intra in mine si nu am nicio vina

Răspuns Câştigător
| user00747399247 a răspuns:

Dacă am trăi cu gândirea asta, nu am mai ieși deloc din casă, nici macar pe jos, că și așa poate să vină unu cu mașina și să te lovească, tu neavând nici o vină. Se pot întâmpla o groază de lucruri, oricând. Daca trebuie să se întâmple, se va întâmpla fie că ești în mașina ta personală, fie că ești cu autobuzul/trenul sau chiar pe jos. Sfatul meu este să nu te lași dominat de frică și să faci ce îți place și ce te face să te simți bine și viu în viața asta. Că oricum avem doar una, nu o pierde lăsând gândurile de genul să te controleze. Fii mai puternic decât frica. Până la urmă, dacă alegi să îți iei permisul, tu sa fii atent și să ai grijă, în felul ăsta poți evita multe. Șoferia e grea din motivul că trebuie să gândești și pentru alții, nu doar pentru tine. Să fii atent la tot. Și important e să nu fi tu acel "unu de pe contrasens". big grin

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai pe principiul asta poți foarte bine sa mergi pe jos și sa dea mașina peste tine.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu iti complica viata cu un cotetz nenorocit. De banii aia mai bine faci un curs de electrician sau bucatar... mult mai util in viata.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu merită. Din păcate mașinile sunt sicrie pe roți.

| eliancodrut a răspuns:

Problema drobului de sare (prostia omeneasca) de Ion Creanga.
Cat despre "recomandarile" unora as fi vrut sa spun ca sunt izvorate din"puțul gândirii", dar nu pot, deoarece sunt de gâgă, sa nu spun ca sunt din "puțul prostiei".

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pana si cu faptul ca iesi din casa, iti asumi riscul de a muri.
Te poate calca o masina, autobuzul se poate rasturna si multe altele.
Daca nu vrei sa mori, stai in casa

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Eu zic să îţi cumperi maşină, sunt oameni care cu condus 50 de ani cu maşina şi trăiesc. Nu mai asculta toate ştirile fake.

| Xena20 a răspuns (pentru Alex765431):

Nu sunt știri fake, sunt adevărate! Auzi de accidente de mașină la tot pasul! Intr-adevar sunt oameni care au condus 50 de ani și trăiesc, dar asta nu înseamnă că nu există pericole! Depinde daca te atrage volanul sau nu, daca te atrage îți cumperi mașina și faci abstracție de știrile alea (care nu sunt fake), daca nu te atrage cel mai bine e sa stai departe de mașini!

| Xena20 a răspuns:

Daca nu ești înnebunit după volan e bine pe cat posibil sa stai departe de mașini, sunt periculoase! Nu merita decât dacă vrei neapărat să conduci, îți place și nu te poți abține! Altfel e mai bine nu numai sa nu îți iei permisul și mașina dar să eviți pe cât posibil sa te urci într-o mașină, mai ales la drum lung!

| gllopel a răspuns:

Doar de pe contrasens? Nu ai vazut stirea cu tirul care a strivit o masina? Intre doua tiruri dupa ce a mai aruncat o masina in afara. Era pe acelasi sens dar nu a vazut ca trebuie sa opreasca in coloana. O fi fost cu ochii in telefon. DRum drept, credea ca masina merge singura. Dar pariez ca nu va recunoaste, va spune ca a adormit de oboseala. Desi, au pauze obligatorii.