| costel1818 a întrebat:

am 18 ani si as dori sa imi cumpar o masina, insa sunt foarte nelamurit de care. bmw seria 7, x5, seria 5 sau audi a 7. as vrea parerile voastre, de ex 1.seria5,2 audi a 7, etc.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Un logan, e cel mai bun ca prima masina

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Decat astea zise de tine, la 2000 din Anglia cu actele 'patate', mai bine o masina cu volanul la locul lui.
Daca vorbesti de NFS, cel mai bine e sa-i bagi moduri. Vezi si tu ce gasesti, si cum merge.

| RB26DETT a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Mi se pare ca vrea baiatu sa se dea mare cu banii pe care nici tati nu-i are... trist, lasa omul sa-si ia ce vrea, numai sa ne interesam din ce judet este, sa nu trecem pe acolo pana cand nu vedem pe la stiri o masina care sta mulata pe un copac ceva laughing atata tot ca ar putea face rau altor persoane dar daca e sa fie prost si sa piarda controlul masinii, prapastia sa stea cu bratele deschise sa-l prinda!

| DanielCD a răspuns:

Cam multe masini si categorii diferite! O masina ti-o iei din mai multe considerente, pe langa factorul principal ca iti place(asta daca nu plateste taticul): nececitatea( 4, 2 usi, suv, limo, crossover, porbagaj mare)valoare de achizitie, dotarile, vechimea, starea generala(avarii, km, intretinerea), pretul reviziilor, pretul consumabilelor(anvelope, placute etc), taxe si impozite in functie de capacitatea cilindrica(rca) si nu in ultimul rand valoare de ravanzare(ca sigur nu o sa o ti o vesnicie). Bafta!