Deci: intrebarile de pe DRPCIV sunt cele de la examen. Asta iti da. Nu sunt nici asemanatoare, nici mai usoare, nici mai grele...sunt IDENTICE. Asa ca daca le faci pe alea, iei 100% sala cu 26 de puncte
In primul rand trebuie invatat bine bine legizlatia in vigoare, pentru ca la examenul pe care il vei sustine pot fi raspunsurile inversate si tu invet ca un papagal raspunsul corect A si la examen poate fi schimbat in loc de A sa fie la B,
DECI INVATA CORET RASPUNSUL.
NU UNDE ESTE POZITIONAT la litera A SAU B,SAU C
invata bine lege si faci chestionara dar dac gresest te intorci in legizatie si vezi de ce ai gresit citeste legilatia bine nu invata chestionarul ca papagalul,
deci nu chestionarul este solutia sa iei tu sala,legizlatia pe care o inveti raspusurile pot fi inversate, adica literele sa nu corespunda, si ai pus-o citete cu atentie intrebare si raspunsul coret nu memora la ce litera este coret ci raspunsul.
bafta
Chestionarul e format din intrebari exact sau aproximativ la fel ca cele din cartea cumparata de la intructor. bafta
Am deja un an si o luna de cand am dat si l-am luat din prima datorita faptului ca sunt identice pe drpciv si am si citit cartea de 3 ori sa imi intre in cap legile singura diferenta a fost ca era cu touch screen, in rest a fost IDENTIC!
Am dat sala acum o luna si am luat-o am dat si traseu si l-am picat acum iarasi dau sala...Si toate intrebarile de pe drpciv si cele de la examen sunt identice! MULTA BAFTA
Intrebarile de pe drpciv sunt foarte apropiate de cele de la examen. celputin mie la examen miau venit multe intrebari de pe drpciv...asta a fost in mai 2010...nu stiu daca nu s-a schimbat acum ceva.
Buna Carmen, da site-ul drpciv.ro este corect, dupa el am invatat si eu...dar eu nu am probleme cu sala...ci cu orasul. am avut traseul ieri a 2a oara si din pacate iar l-am picat pe nedrept spun eu dar examinatorului imi este teama sa-i dau spaga sau ceva vreau sa-l iau pe drept. imi puti recomanda vreo scoala buna in ploiesti? un instructor bun? eu sunt inscrisa la scoala bon voyage cu instr pastrama cristache, care este senil saracu` m-a terminat complet astept sugestii multumesc!