|

Buna, am o mica problema si as fi foarte recunoscător daca ma poate lamuri cineva. In 2016 am fost înscris la o școală de șoferi pe care nu am mai facut-o, am făcut doar legislația, mentionez ca am plătit avansul. De curând am vrut sa ma înscriu la alta scoala de soferi si mi s-a spus că trebuie să imi închei socotelile cu scoala veche ca sa ma poată înscrie. Bun, acum problema e in felul urmator, scoala veche imi cere sa achit scoala integral minus pretul carburantului din motiv că nu am făcut orele de condus, este posibil si legal asa ceva?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Se vede ca este posibil dar legal nu este. Si ma mira ca noua scoala iti cere acest lucru, nici aceasta nu este legal.
Spune conducerii vechii scoli ca o sa-i dai in judecata si o sa le soliciti si daune morale, fiindca te impiedica sa faci scoala de conducere.
Sigur ca, daca avansul nu acopera orele de legislatie pe care le-ai facut atunci va trebui sa platesti doar diferenta pentru acestea.

| explică (pentru Ioandelasal):

Scoala veche imi cere din motiv că nu imi poate face înscrierea, pe baza ca apar in baza de date la școală veche

| a răspuns (pentru Rusualex933):

Este o aiureala completa ce spun ei si banuiesc c-ai scris gresit scoala veche, la inceputul propozitiei.
Nici o persoana nu poate fi obligata sa urmeze o anumita scoala de conducere, sa n-o intrerupa, sa fie obligat sa plateasca intreaga suma, chiar daca n-a primit toate serviciile sau sa nu se poata inscrie la alta scoala.

2 răspunsuri: