| Gabitzu246 a întrebat:

Buna!
Am un astra g 1.7 dti si imi da eroarea 0571 Cruise Control Brake Switch Circuit, ceea ce inseamna ca am problema la pedala sau stopurile din spate, dar functioneaza perfect. Ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Iti da eroare unde adica? Ai pus scanerul pe calculator si ai codul care spui? Ce spui tu Cruise control Brake Switch este acel switch pentru cruise adica cind mergi la drum lung sa nu tii tot timpul piciorul pe acceleratie apesi acel buton si masina merge cu viteza la care erai cind ai apasat acel buton.Ala ar fi defect sau sa aiba ceva probleme.Dar tu probabil nu il folosesti niciodata asa ca il poti ignora atita timp cit nu afecteaza nimic altceva.Masina are mai multe switch-uri brake printre care si unul cruise control si probabil de aia iti da codul ala pentru ca acel switch o fi defect sau stiu si eu nu mai lucreaza normal.

| Gabitzu246 explică (pentru relian):

Nu am cruise, nu am pus testerul pe ea, am facut pe stil vechi adica am apasat pedala de frana si acceleratia la maxim si in functie de cate ori si la ce intervale pulseaza martorul cu cheita imi da codul erorii, iar mie mi-a dat 0571, masina merge perfect, acum vreo 10 min. am vazut ca atunci cand deschid usa la portbagaj nu se mai aprinde becul ala, cred ca ala o fi, nu stiu ce sa mai zic.

| relian a răspuns (pentru Gabitzu246):

Scuze dar nu ma pricep la chestii gen stil vechi.Si nici nu mas baza pe astfel de chestii.Deci daca merge perfect las-o asa cum e.Nu e bine sa tot o fortezi sa te joci cu ea.Atita timp cit la bord nu se aprinde Check engine sau MIL cum spuneti acea lumina cu simbolul motor totul este bine si n'ai de ce sa iti faci probleme. Daca in schimb apare lumina mergi si scaneaza si iti va da un cod.Codul ala il pui pe google si acolo iti spune sigur ce inseamna.La scanare orice cod care incepe cu 0 este cod general pentru toate masinile.Nu stiu ce fel de masina ai si cum ti-a dat tie codul ala. Poate nu ma pricep eu sa pe acolo pe unde esti tu sint altfel de masini.Dar cel mai bine fai scan cun scaner lasa chestiile stil vechi.Parerea mea si sper ca nu te superi pe ce am spus.Becul din portbagaj daca se arde nu cred sa se aprjnda vreun avertisment la bord.In general se aprind la becurile de frina asa cum ai spus si tu, dar alea zici ca nau nimic merg. Daca becurile de frina merg amindoua e bine.Si eroarea aia de care spui aia inseamna cruise. Daca masina ta nu avea cruise atunci cum de ai aflat codul ala sau ce spui ca e? Maisna nu iti poate da erori la ce ea nu are in dotare.

| DataSoft a răspuns (pentru Gabitzu246):

Codul de eroare nu mai avea si o litera in fata?
Eu am gasit numai cu P0571, uite aici ce am gasit ...fault.aspx poate te ajuta...

| KaPy2 a răspuns:

Du-te la un service sa-ti spune exact ce are, ar putea fi un senzor ce nu mai comunica cu computerul masini, e 50 lei un tester si afli exact ce are, bafta!