Dacă vrei mașină care să te țină și să nu coste mult întreținerea, ar trebui să eviți mașinile mai vechi de 8...10 ani. Și probabil nu Renault.
O Toyota Yaris ar fi excelentă. Dar cred că va trebui să mai pui ceva bani.
Toyota yaris e masina mica, eu caut o masina lunga, break de dorit pentru a avea mult spatiu in habitaclu/portbagaj. Ex. sunt un om de 1.95, un yaris ar fi cam mic si din nou, masinile de sub 10 ani vechime sunt mult peste bugetul meu de maxim 5000 euro
Eu am 1m92 și încap bine în Yaris. E drept, portbagajul e cam mic, dar suficient totuși pentru bagajele a două persoane.
Iti iei masina, dar ti-ai cumparat loc de parcare? Sau iti inchipui ca o parchezi pe trotuare!?
Sunt pline orasele de masini! Mai ganditi-va si unde le parcati, nu doar ce model de masina va luati!
Idiotule, ce legatura are părerea ta de 2 lei cu intrebarea omului? Poate stă la casă, prostule. Poate o ține in curte
Eu imi iau masina pentru a merge la drum lung, prin oras ma descurc cu bicicleta, si ce te deraanjeaza ce fac eu pana la urma urmei? te doare la ficat?
Ne deranjeaza pe toti aerul poluat, traficul infernal si faptul ca mergem printre masini, pentru ca trotuarele sunt ocupate.
Pe tine te vor usura de bani amenzile pentru parcare. Succes cu asta!
Mersi de suport, nu stau la casa, sunt student, gasesc eu loc de parcare, dar daca omu e sub iq mediu nu poti cere multe de la el
Eu zic sa nu te gandesti la Ford, poti merge si pe Mercedes, motarele de 2.2 CDI sau 1.8 kompressor sunt motare fiabile, gasesti si cu cutie automata.