anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mâine mă duc la examen pentru permis la sala. Îmi este puțin frica. Cum as putea sa fac sa mi dispară aceasta frica? Este a doua oară când mă duc. Prima data am făcut 20 de puncte. Dati-mi sfaturi cum as putea? Vreau permisul. Mi-l doresc. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inspiri si respiri de cateva ori sa treaca emotiile

| EvaTramell a răspuns (pentru mgtow):

Nu înțeleg de ce am așa emoții. Nici la bac nu am avut. Am fost în 14 mai și am picat și nu mam mai dus ca am avut ceva probleme de sănătate (operata ). Nu stiu de ce am emoții. Și tot amân. Dar mai rău îmi fac pentru ca vorba aia..."de ce mi frica nu scap". Mâine mă trezesc devreme și mai cies puțin. O mătușa de a mea mi-a zis ca nu îi problema dacă îl pic ca o sa mă mai duc. Dar nu pot. Mi rușine! O sa încerc sa fiu calma

| mgtow a răspuns (pentru EvaTramell):

Daca nu reusesti mai incerci si daca nu merge nici la 3ª 4ª varianta dai pentru cat A1 si mergi cu mopedul optiuni exista, eu am toate categoriile in afara de A numai ca B-ul l-am facut in Spania si a fost mai usor ca in Romania

| Intruder19 a răspuns:

Daca esti sigura pe tine nu ai de ce sa iti faci probleme. Din moment ce faci acasa chestionare si nu pici nu ai de ce sa iti faci probleme la sala pentru ca sunt aceleasi intrebari.

Acelasi lucru ca tine am patit si eu, din cauza emotiilor am picat la sala prima oara, m-am pierdut si am avut un moment de blocaj psihic si am picat. A doua oara m-am trezit dimineata si mi-am zis GATA! DE DATA ASTA IL IAU SIGUR. Am baut o cana de ceai cald si m-am indreptat spre drpciv in timp ce imi tot repetam in minte ca pot face asta. Am intrat in sala m-am asezat la un calculator si in 10 minute am reusit sa ies cu punctaj maxim fara sa am vreo emotie.

Tot ce conteaza e sa ai o atitudine pozitiva si sa fii convinsa ca poti face asta. Lucrul asta se aplica in cazul in care ai invatat si esti pregatita 100% teoretic. Daca citesti legislatia de 2-3 ori si faci chestionare pana cand din 20 de chestionare pici maxim 1-2 chestionare nu ai cum sa nu iei sala.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inveti legislatia la perfectie, si trece frica.
Fa chestionare pe www.drpciv.ro
Eu cand am ajuns sa fac 26pct pe banda, rareori 22-23, am mers la examen si am luat 24, prima incercare.
Nu trebuie doar 'toceala', trebuie sa gandesti logic, si sa fii invatat cu chestionarele. Acum, la 4 ani de permis, mi se pare chineza, ce scrie in intrebarile alea. Exprimarea mi se pare total aiurea, nu e pe intelesul tuturor.