| randy93333 a întrebat:

Buna seara. Am permis de 7 luni, nu am masina iar in perioada asta nu am condus decat cu instructorul unde am mai luat niste sedinte suplimentare. Chestia e ca eu mai fac greseli, adica la unele viraje destul de inguste nu le iau asa la dunga cum zice instructorul si imi zice ca am permis si nu-s in stare. Voi dupa ce ati luat permisul nu faceati greseli deloc?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E normal. Trebuie să ai încredere în tine. Trebuie să-ți faci "rost" de o mașină, chiar cu împrumut, de la frate, soră, tată, mamă, un "jaf" de mașină cu care să începi să ieși la condus. Am permis din 1998, iar câteva luni mergeam singur în mașină, până când am căpătat încredere și am putut să fac trasee mai lungi și pretențioase, cu pasageri, Condu excesiv de prudent chiar dacă unii te vor șicana, curaj!

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Conduceam inainte de permis, am facut multe greseli la scoala, si destul de multe si dupa. Si conduceam "bine" inainte de permis, iesisem si in trafic.
Pentru un incepator care a invatat de la 0 in scoala de soferi, probabil e mult mai greu, si face mai multe greseli decat mine.
Eu am intrat in scoala de soferi la nivelul la care plecam perfect in rampa, stiam toate comenzile masinii si operarea acesteia. 30 de ore instructorul doar m-a "slefuit", si tot mai era loc.

| Anonim15032001 a răspuns:

Păi fii în stare! La volan trebuie sa fii responsabil de viața ta și de a celor din jur.
Până îți intra în sânge, vorba aia, e ca cu un smartphone.

| MaRIAN9889 a răspuns:

Nu ai cum sa mai programezi niste ore suplimentare cu instructorul tau? Chiar daca ai luat permisul?

(E si normal sa incepi sa conduci mai prost, etc. daca nu ai mai condus de 7 luni.Esti om, nu robot.)

Incearca sa vezi daca accepta sa iti mai predea niste ore in plus. Daca incerci si este de acord, sa ma anunti si pe mine, sunt curios happy

| Hehdhdjeheh a răspuns:

Si mama face greseli si in are cam tot de 7 luni. Baga gresit viteze face viraje largi. E ceva normal te vei obișnui. Dar trebuie sa iti iei o mașină undeva la maxim 2000 de euro. Pentru ca sigur o sa o lovești.