| pulx a întrebat:

Bună seara!

As vrea sa îmi achizitionez o mașină sh. Si ma gândeam la un megane 4 1.5 dci sau un Nissan pulsar tot 1.5 dci. Va rog să imi recomandati ce as putea alege dintre acestea două.
Multumesc!

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Oricare dintre ele.
Renault/Nissan inca nu au gresit cu nimic pe piata, au masini cinstite, iar motorul 1.5 dci e foarte popular si apreciat.
Alege masina mai intretinuta sau mai avantajoasa la pret.

| relian a răspuns:

Zici masini franceze si tragi apa laughing DCI laughing ups, stai aca sa sau apucat de dat nume la motoare, altele decat is pe piata, te doare parul de la fund laughing
Eu spun sa nu alegi nici una, orienteazate si tu spre alte masini.Auzi si tu dci sa stie luymea ca e diesel si ca are turbina laughing asa si cum deduce omu din acest DCI ca masina ar avea 4 cilindri, sau ca aar avea turbina?

Niste acronime de tot cacatu, dar cum am spus spui francez sau nisan si tragi apa, sau dus toate unde le e locu laughing

| FloreaOvidiuAdrian a răspuns (pentru relian):

Pulsarul are peste 2000 cmc dar consuma 4, 1 l/100 km URBAN! Eu am pentru oras o masina de 999 cmc si consum 6, 5 l/100 km URBAN. A naibii francezi ce savanti sunt ei de fac asa motoare! Pulsar? ha ha ha ha.

| relian a răspuns (pentru FloreaOvidiuAdrian):

Asa de buni ce sunt ca peste tot in lumea asta numa masini frantuzesti vezi laughing prin americva de nord asa ceva nici nu exusta, poate doar in poze, nu pulsar, orice trotineta frantuzeasca.

Daca erau asa de buni cum ii lauzi, ar fi fost cele mai vindute masini, din pacate pentru ei si pentru tine, is slabi, asa ca nu te mai incorda pe aiaci degeaba, pana si kia is peste ei laughing

| ValentinMihai78 a răspuns:

Megane căci găsiți piese pe toate drumurile. Motorul este identic cu cel de la Pulsar, fiind Nissan din concernul Renault, dar este motor fabricat în România, la fabrica Dacia.
Modelul Pulsar nu este prea cunoscut în România și este mai rar.

| FloreaOvidiuAdrian a răspuns:

Niciuna. Motoare mari si minciuni la consum. Cica 4, 1 l/100 km.