| jackie12345 a întrebat:

Buna TPU! Ce masini imi recomandati pana in 1500 euro dupa 2003? Daca se poate sa fie fiabile si usore la intretinere... Mersi!

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Golf 3 / 4, logan, reno, fiabil ...in bani astia iei ce gasesti.Si eu am dat 2500 euro pe un reno scenic, si am mai bagat injur de 2 000 de euro in un an jumate happy aproape 2 ani.Deci daca vrei ca masina sa nu caraie, sa nu troncane, si o faci pentru tine, bagi in ea multi bani, dar ai curaji sa bati lumea intreaga cu ea.Sau te duci cu ea la carpaci si o leaga cu sarma.Era o vorba...
Nu ai masina? tie necaz...
Ai masina? ai necaz happy
Pari proaste?
Cu masina nu iti mai iei nici ciorapi pe tine,papa mult.
Itp,rovigneta,genti,schimb de ulei,cauciucuri,antigel,lichid de parbiz,parasolare,iarna lopata,si toate cele. Daca vrei sa fi echipat,te costa.
Partile bune? ohho... te sui in ea,te duci unde vrei,cu cine vrei, nu depinzi de nimeni si nimic, alti poate de tine(daca esti fraier si ii ajuti sau le dai masina, eu nu ofer asa ceva)Pe scurt, bagi in ea, dar nu te lasa la greu! Dai 30 de mil pe ea si apoi bagi 1 mil 2, si o legi cu sarma? te lasa in drum.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ceva pe benzina, ca sa fie euro 4.
Opel Astra G se incadreaza, e foarte solida masina, nu face nici o problema deosebita, dar... Mie mi se pare cam conserva. Pentru cine nu are pretentii (gen aia care zic ca Golf 4 e masina), e foarte misto. Dar pentru gusturile mele, e cam modesta. Am una, ma plictiseste interiorul, si faptul ca e foarte mica. Preturile la piese sunt mici de razi la ele (21 de lei cilindri de frana, 250 de lei ambreiaj, 90 de lei un disc). E genul de masina pe care uiti ca o ai. Eu chiar mai uit, e parcata in spatele blocului, teoretic e a lui tata, dar si el uita de ea.
Renault Clio 1.4 sau 1.2 e un exemplu si mai bun de conserva fiabila si nepretentioasa.
Nu te incurca cu dieseluri la banii astia, gasesti doar euro 3, si sunt tractoare fumigene cu 600. 000km, cam bagi bani in ele.

| ShelbyGT a răspuns:

Logan, focus, astra h.

| 69babyabi69 a răspuns:

Nu prea gasesti asa ceva pana in 1500 euro dupa parerea mea

| Denis_Denis_1999_RGmW a răspuns:

Eu am cumparat un BMW e46 (tipla pot spune) iar dupa doar 2 saptamani au aprut probleme, am bagat in masina aprox 1, 000 euro si mai am de bagat vreo 2, 000 + jante si anvelope, deci nu recomand.

| jackie12345 explică (pentru Denis_Denis_1999_RGmW):

Aoleeeu..imi pare rau

| Denis_Denis_1999_RGmW a răspuns (pentru jackie12345):

Mai detin si un Mercedes 190, parca am dat pe el 1, 700e e o masinuta veche, simpla dar care nu te lasa la greu si un Ford Mondeo din 2003 care l-am luat din Anglia cu 600e si are 2 ani de cand il folosesc zi de zi ca masina de carat tot felul de lucruri si pot spune ca am avut probleme la el doar cu pierderea de lichid pentru servo.