| LaTerreur a întrebat:

Buna TPU. Pentru cei care ati facut scoala de soferi in ultimii 3 ani sa zicem cat v-a costat examenul medical si in ce consta? Adica explicati f detaliat ce se intampla acolo. Am intrebat secretara si mi-a zis ca e oftalmologic, neurologic, psihic, etc Oricum vreau sa stiu ce imi face. E o clinica serioasa deci nu cred ca o sa ma controleze la ochi si gata. Data trecuta cand am facut control la fel spuneau ca nu-mi fac nimic si au ajuns sa ma dezbrace ceea ce URASC.
Inca o intrebare: la cat timp dupa analize iti dau fisa, in aceeasi zi sau trebuie sa astepti cateva zile?
Multumesc.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Costa intre 100 si 150 ron depinde unde o faci.
Iti face niste controala banale, prea banale daca ma intrebi pe mine. Un control la ochi, la auz iti ia o tensiune, se uita la tine daca ai ambele picioare si maine, iti pune vreo 2-3 intrebari la psihiatrie si cam atat

| GouDidodino a răspuns:

Din cate stiu la fișa pentru fete există si control ginecologie, deci nu vad de ce te-ar deranja ca te dezbracă, cum ai vrea sa faca acest control?

| suntserios a răspuns (pentru GouDidodino):

Nu exista asa ceva

| Liviu a răspuns (pentru suntserios):

E hai ma, poate la alea virgine le da un schimbator mai mic laughing

| Mad1 a răspuns:

Te costa cam 100 lei. Te pune pe un scaun te intreaba daca vezi x litera sa vada daca stai bine cu vederea(daca nu stai bine v.a trebui sa revi cu ochelari) apoi mergi in alt cabinet tot acolo gen si te intreaba daca ai avut operatii sa ii zici despre ce e vorba, apoi in alta parte psihologicu care te intreaba daca fumezi, te droghezi, consumi alcool etc?(de parca le.ai zice cand te intreaba) hahah si asta a fost si o sa iti zica cand sa vi dupa ele.