|

Buna ziua, detin un audi a4 b7 2.0 tdi echipat cu webasto si pana acum mers bateriile au fost schimbate anul trecut....problema e ca apas pe butonul de la comanda si in bord se aprinde si palpaie beculetul ca si cum ar incalzi si se aude un motoras insa nu se aprinde climatronicul deloc iar dupa aproximafiv 2 minute se opreste...ce ar putea fi?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut, nu are treaba bateria in cazul acesta. Ai garantie pe instalatie? trebuie sa apelezi la o persoana autorizata sau service (de preferabil cine ti-a montat, ca nu cred ca ti-ai facut-o singur) si verificat ce nu este in regula.
Probabil este o problema electrica sau mecanica acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Evolution):

Salut eu nu cred ca e probleme electrica pentru ca mi-aers toata iarna ba chiar si asta vara la recomandare i-am mai dat drumul din cand in cand, saptmana aceasta in fuecare dimineata, cred ca e o problema minuscula!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ioan135):

Salut din nou, probleme electrice pot aparea oricand, a trecut 1 an deja de cand ai instalatia. De unde stii ca nu s-a defectat nimic? O problema minuscula sau mare, trebuie apelat la un electrician sau de preferat o persoana care stie instalatiile de genul acesta si verificat.
O instalatie poate sa se defecteze oricand, a mers pana acum si poate s-a facut scurt undeva, o siguranta iesita, daca se inchide inseamna ca are o protectie si daca e activata protectia si se inchide inseamna ca undeva nu e ok, altfel daca merge incontinuu fara protectie, se poate arde si strica.
Deaia zic ca trebuie apelat la o persoana specializata sau daca ai garantie, sa apelezi la ei.
Poti incerca sa cauti pe google problema pe forumuri in engleza, dar probabil ai cautat deja si eu zic ca nu strica o verificare happy.
In mod normal orice instalatie se verifica odata pe an, ca o revizie. Deaia se cheama revizie.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Evolution):

Salut din nou astqzi am vazut pe pe teava de evacuare de la webasto picura motorina si din cand in cand mai iese un puf de fum in rest iese aer si picura motorina sa fie de vina bujia?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează