| Adriancr77 a întrebat:

Recent am achizitionat o masina marca Audi a 4 1, 9 tdi 131 cp an 2003 cod motor AVF! Masina arata foarte bine si trage foarte bine insa recent am constatat un sunet ciudat gen un tacanit si am descoperit ca daca cuplez clima acesta dispare ( se aude doar la relanti) am intrebat la cateva persoane sau uitat doar asa deschizand capota si aascultand si au spus ca e din zona compresorului, unii spun ca e compresorul.altii ca e fulia de la compresor altii ca poate fi rola sau rulmentii! Mentionez ca clima functioneaza foarte bine baga aer cald rece si ma gandesc poate nu o fi compresorul ca am inteles ca e destul de scump! Daca a intampinat cineva problema asta va rog ajutati-ma! (Nu cunosc mecanica deci nu ma judecati)

4 răspunsuri:
| MadSlothy a răspuns:

Posibil sa fie la fulie sau o rola care scartaie cand se invarte. Un scartait am si eu la golf 4, cand sta masina mai mult de 7 zile in parcare si o pornesc la rece am un fel de tacanic sau scartait dupa caz care dispare dupa ce se incalzeste motorul si numai am probleme! Nu e cazul de dus la service ca imi mai ia niste bani. La tine poate ai norocul sa fie o rola buclucasa.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Are un tacanit la volan?
happy

Stai linistit.
Cand zgomotul se accentueaza atunci sa-ti faci probleme.
La cat trancane un diesel ma mir cum de auzi tacanitul.

| Adriancr77 explică:

Prima oara nu am observat dar mi-au atras atentie niste "cunoscatori" dupa care am intrrbat si eu la altii si mi-au spus ca e de la compresor...cica nu nu necesita schimbat sa merg cu el asa...dar eu ma gandesc sa vad care e problema pentru ca o uzura aduce la randul ei o uzura mai mare daca nu e tratata parerea mea

| Adriancr77 explică:

Nu nu am tacanit la volan happy