|

Cand apas ambreiajul la inceput se simte o vibratie slaba dupa nu. Asta cand plec de pe loc, cand merg cu masina uneori se mai simte si cand e apasat insa nu este tare dar simt o vibratie usoara.

Eu sunt incepator si am masina de vreo 2/3 luni.

Sa mai intamplat sa mi se opreasca motorul de vreo 6/7 ori de cand am masina asa in ultimele saptamani nu mi s-a intamplat.

Acuma de cand conduc masina nu-mi amintesc sa fi simtit vreo vibratie, acum presupun ca depinde si de drumul pe care merg, avand in vedere ca traim in Romania si cel putin in orasul meu nu poti sa conduci 10m fara o groapa sau o denivelare si de multe ori mi s-a intamplat sa iau ambreoajul brusc la plecare sau cand schimb in treapta a 2 a ca na sunt gropi / denivelari si se zgaltaie masina.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vibratia se simte de la rotatia motorului si a pinioanelor din cutia de viteze. Nu are treaba cu drumul pe care circuli.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Acuma de cand conduc masina nu mi amintesc sa fi simtit vreo vribatie"

adică progresezi, e de bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiind incepator este foarte posibil da dai socuri la volant mai ales daca pleti prea tare daca iti moare motorul daca schimbi intr o alta trapta decat cea in care intentionezi de exemplu din treapta 1 in trapta 4 sau din 2 in 5. este posibil sa iti patineze ambreiajul din cauza ca este uzura prematura di cauza acestor socuri. sfatul meu este sa verifici kitul de ambreiaj la un service si daca este nevoie sa il schimbi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NoMoreSkill):

Hmm cel mai mult am mers cu a 4 iar motoru a murit de obicei ca nu eram atent sau ma grăbeam si am luat puțin prea repede de pe ambreaj

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează