Asta o poti intreaba pe comunitatea bmw sau 4tuning.ro la categoria dedicata bmw-urilor.eu daca as fi sa aleg as alege m6 pentru ca arata mai bine, cred ca te-ai referit la aceeasi motorizare intre ele si anume BMW M6 E63/64 5.0 V10 sau BMW M5 E60/61 5.0 V10 alte versiuni mai noi nu stiu sa fi aparut, in "curand" apare noul seria 6 GT (2013).Dar detii asa de multi bani incat sa cumperi una din aceste masini noi? pentru ca si nu te-as sfatui sa cumperi nu de alta dar costa mult intretinerea; eu detin 2 bmw-uri un seria 3 e 46 si seria 3 330d in doua turbine, si costa foarte mult dapai un M...parerea mea este ca se merita M6 cu toate ca au aceeasi putere la 5 L dar m6 arata mult mai bine, pur si simplu lumea intoarce capul dupa masina asta, plus ca are o forma aerodinamica imbunatatita fata de m5 ceea ce se poate observa la viteze mari sau curbe, iar este un atu. Iar ca pret BMW M5
Preţ: 81600 € - 83750 €
BMW M6
Preţ: 103400 € - 107500 € preturile sunt fara TVA parca
Draga JeansS tocmai ai afirmat ca un motor de 5 litri cu 507 cai putere este mai puternic decat un motor de 5 l tot cu 507 cai putere .In curand motoarele de cilindree mare nu vor mai fi la moda, vw revolutioneaza prin ale sale tsi-uri si deja un motor sport la ei de 2 litri duce 271 de cai putere iar prin resoftare ajunge la 300+ cp.Sa vedeti ce or sa faca daca scot motoare de 3 litri
. Oricum M6 ramane cea mai puternica si expresiva masina facuta de BMW incat nici mercedes si nici vw nu pot sa faca o amsina mai reusita ca aceasta la aceeasi cilindree, sa nu uitam ca versiunea tunata din fabrica M6 Hurricane CS, cel mai rapid coupe BMW din lume...deci pe bmw nu ii poate intrece nimeni la cilindree mare! iar ca cilindree mica si masini sport vw as alege oricand!
Eu as zice un 330 cu motr de 3 litri sau un 545 cu motor de 4. 5litri sau un 645 cu motor de 4.5 litri su tot m3 m5 sa m6cu motoare mai mici.EU as lua un m3 cu motor de 2 litri diesel asta mi se pare cel mai bun
Salut parerea mea ieste ca Bmw m5, e mai puternik, e mai kool... uitete pe aceste siteuri care ti le dau, si o sa vezi diferenta.care o sati placa acela alege...eu as prokura m5, iar tu deja cum doresti.
Bmw M5 - http://avtomarket.ru/catalog/BMW/M5/?group=3436&class=1
Bmw M6-http://avtomarket.ru/catalog/BMW/M6/?group=3439&class=1
Sper ca te-am ajutat.succese.pupyy:*
BOYI întreabă:
CiorogariuTiberiu întreabă: