| Cosmin38384 a întrebat:

Care e cel mai bun motor pe care să lucrezi și să capeți experiență? *Mecanică Auto*

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Cel pe care ti-l explica maistrul auto si pe care il are in acel moment in atelier.
Bineinteles ca ai sanse sa inveti pe mai toate tipurile de masini, fiindca zilnic apar altele si altele la reparatii, iar maistrul iti arata si explica ce si cum se face, la fiecare masina in parte.

| relian a răspuns:

Majoritatea motoarelor sunt la fel,difera ce au pe ele,dar baza este aceiasi,cu exceptia unor motoare nu prea raspandite,dar si acolo principul este acelasi,ma refer la motoarele cu ardere interna.
Ca este benzina sau diesel au cam aceleasi componente,cu mici diferente.
Sa capeti experienta,trebuie sa lucrezi,ai nevoie de un laptop linga tine conectat la internet,cand e ceva care nu stii bagi pe Youtube in limba engleza si gasesti orice,absolut orice.
Mecanicii aia care is buni si f buni asa fac,pentru ca nu stie nimeni tot, ma refer cum se face, sau desface o piesa, sa nu stai sa pierzi timpul, cauti pe Youtube, faci si tu dupa.

| Panamax a răspuns:

Cauta unul de Ferrari in 12 pistoane.
https://www.youtube.com/watch?v=6viYGF9U8wQ

| Zuzu1991 a răspuns:

Motor de portavion big grin

| Morariu_Claudiu_1997 a răspuns:

Sincer, cred ca e ok sa începi de oriunde si ce ai aproape. Un scuter, o mașină de tuns iarba, mașina proprie, etc. Imp e sa începi de undeva. Nu cref că există un cel mai bun motor fiind toate oarecum diferite. Ai putea sa lucrezi gratis la un service sau ceva doar de dragul de a căpăta experiența. Ucenic cum ii spune.

Întrebări similare