|

Care este cel mai bun site din Romania pentru a comanda piese pentru masini import si iti aduce piesa acasa?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

E greu de spus care este cel mai bun, eu unul am comandat de cateva ori la www.car-parts.ro. Au fost amabili, de cuvand, iar preturile foarte competitive. De exemplu am cumparat printre altele doua filtre ALCO pe care ei le-au achizitionat la randul lor de la Bardi Auto (aveau sigiliul lor pe ambalaj), iar pretul lor a fost sub cel ofertat direct de Bardi.
Transportul a fost foarte prompt, prin curier rapid, cu livrare inclusiv sambata, iar comandand mai multe piese, cu valoare totala peste 500 RON, costul livrarii a fost suportat de ei.
Pentru piese de caroserie, oglinzi, faruri, stopuri si semnalizari, am vazut preturi foarte bune la www.piese-caroserie.ro. Pana acum nu am comandat insa la ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Autokarma.ro
Poti sa selectezi tipul de masina pentru care vrei piese si iti da toata lista de piese pentru masina respectiva si o lista de producatori si preturi bune.
Poti sa comanzi online foarte usor, au tot ce iti trebuie.
La comanda online ai si un discount destul de mare, si livreaza peste tot.
Sunt cei mai buni din Romania, au piese cam pentru orice masina pe stoc.
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Olyxyz):

Da, este bine realizat site-ul, gasesti usor si rapid piesa, ii poti afla rapid si pretul, insa nu stiu daca stau chiar asa bine la preturi.
Eu am cautat un singur reper - set de distributie Contitech CT873K1, pe care l-am luat la 299 ron de la car-parts. Pretul dat de site-ul autokarma este 408.74. S-ar putea la alte repere sa fie mai avantajosi, trebuie cautat la fiecare in parte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Www.fabiautomotive.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer, mie mi se pare www.revizieopel.ro. Desi nu are un design prea reusit, baietii sunt foarte seriosi si au preturi OK :). Este adevarat, se axeaza in principiu pe piese Opel. Ar mai fi si inspectieauto.ro sau autoatu.ro, insa revizieopel este cel mai ok din cele testate de mine :D

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează