Avantajele:
-parchezi in spatiul lasat de altii ca sa aiba pe unde iesi (si da, n-o sa mai aiba pe unde iesi )
-ai taxe minuscule
-consum urban foarte bun
-te strecori usor in trafic
-motor mic, habitaclu mic, ai caldura imediat
-intretinerea ieftina (piese simple)
Dezavantaje:
-calatoriile lungi sunt obositoare
-te preseaza aia cu limuzine 'potente'
-daca bate vantul mai tare, risti sa o gasesti rasturnata (sa vezi cum e sa te 'paleasca' curentii de dupa un tir, cand va intalniti pe un DN, tu cu 100, el cu 90
-daca stranuti, crapa parbrizul
-ii tragi un cot gagicii din dreapta, daca incerci sa iti scoti telefonul din buzunar in timp ce conduci (asta-seara am patit).
Oricum, masinile mici sunt foarte utile, daca ai nevoie de masina pe trasee scurte. Si eu visez la un Clio 1.2, sincer la cat umblu eu, mi-ar fi mult mai potrivita decat 'torpilele' pe care le cumpar.
In schimb, cand mai 'scap' la drumuri lungi cu 'torpilele' si vad cum se apasa in asfalt de la 120+, devin foarte mandru de tabla. Dar cand ajung in orase aglomerate, si am de facut parcari stranse, incep sa regret capota de 1.5m, portbagajul cat un Lupo, si a 2-a pereche de usi.
Ai avantajul ca nu platesti taxe la primarie, deoarece daca-ti pui centura se considera ca rucsac.
Dezavantaje ca daca calci peste o guma de mestecat cu roata risti sa ramai intepenit.
Daca dai peste un caine trebuie sa vezi cum te dai jos de pe spinarea animalului.
As da like, da' nici drept de vot nu mai am
+1!
MadalinT00 întreabă:
TheHeineken întreabă: