| Alee_6805 a întrebat:

Cat costa Cielo[o masina noua]? Si este buna masina, din punct de vedere tehnic? Este mai buna decat Loganul? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai Cielo nu se mai fabrica noua dar gasesti multe in stare buna pe la 3000 de euro ceva extrem de bine intretinut si cu putini km, full options dar nu merita fiindca mananca extrem de mult si sunt piese destul de scumpe raportat la calitatea masinii. Daca ai bani ia un Logan Diesel, daca nu incearca o Solenta care este ceva mai ieftina si este dupa parerea mea cea mai buna masina produsa de Dacia vreo data, intretinere ieftina, consum mic, piese ieftine, tot ce vrei de la o masina!

5 răspunsuri:
| heddy10 a răspuns:

FurtunaDiesel are dreptate. Solenza e o masina foarte buna. Poti gasi un Cielo in stare buna pe la 3000-3500 euro. dar nu mai mult. Doar daca are modificari. aa si in legatura cu Logan-ul, mie mi se pare o masina mai buna decat logan-ul pentru ca este o masina in care nu-ti amorteste fundul de la scaune. are si viteza mare daca vrei...s.a

| Claudiu2011 a răspuns:

Nu cred ca se mai fabrica noua acuma.si nu cred ca e mai buna ca loganul.desi loganul si el e vai de mama lui.dar mai bun decat cielo oricum.nu mai gasesti noi din fabrica.

| AnonYmouS_6470 a răspuns:

Logic ca un logan este mai bunwinking cielo este o masina veche cu consum mare si multe cereri happy asa loganul este nou chiar daca nu e nici el stralucit... depinde care model il vrei straight face... te poate costa si 11000 unu dar ai apr de toate pe el tongue

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cielo nu se mai fabrica, deci nu poti sa cumperi un Cielo nou. Insa poti sa cumperi un Cielo la mana a doua.

| D3n15 a răspuns:

Buna un Cielo are consumul de 8-7 litri iar un logan are consumul 7-6l la 100/km daca te intereseaza din punct de vedere a motorului un Daewoo Cielo are 80cP iar dacia Logan are 75 cp din punct de vedere a fabricatiei Dacia Logan este fabricata din 2006 incoace iar Cielo a oprit fabrica de la Pitesti in 2005! Dacia logan noua fara tichete remat este le pretul de 6400E iar Cielo second hand 3500E! fundita?