| teclado a întrebat:

Cat costa asigurarea in vederea imatricularii pentru un logan disel din 2007?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Https://media.hotnews.ro/......a-2023.jpg

Ai aici tarifele de referință

| teclado explică (pentru suntserios):

Mie imi trebuie doar pentru 30 zile adica in vederea inmatricularii!
apoi este o alta asigurare
tu vorbesti de asigurari in general
dar asta care este prima asigurare pentru a o putea imatricula este o asigurare mai speciala care este doar pana cand am eu numere noi pana cand trec cartea tehnica pe numele meu
pana cand termin de trecut masina pe numele meu
adica in vederea inmatricularii
si asta nu este in lista data de tine

| suntserios a răspuns (pentru teclado):

Cineva te a păcălit daca tu ai impresia că asigurarea in vederea înmatriculării e una specială care costa diferit.

Asigurarea in vederea înmatriculării e o asigurare normala. Nici măcar nu e nevoie sa o faci pe 30zile, o poți face lejer pe 1 an

| Natalie4u a răspuns:

Prețul asigurării în vederea înmatriculării unui Logan diesel din 2007 poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi istoricul de conducere, vârsta șoferului, zona geografică, istoricul daunelor și nivelul de acoperire dorit.

În România, există mai mulți furnizori de asigurări auto și tarifele pot varia considerabil. De obicei, prețul asigurării în vederea înmatriculării este o primă unică și este valabilă pentru un an.

Îți recomand să te consulți cu mai mulți furnizori de asigurări auto pentru a obține cele mai bune oferte pentru situația ta specifică.

| teclado explică (pentru Natalie4u):

Asa in mare minim cat ar fi? si mediu cat ar fi?

| Natalie4u a răspuns (pentru teclado):

În general, prețul minim pentru o asigurare de înmatriculare pentru un Logan diesel din 2007 ar putea fi în jur de 200-250 de lei pe an. Acest preț ar putea fi pentru o asigurare de răspundere civilă auto, care este cea mai ieftină și oferă cel mai mic nivel de acoperire.

Prețul mediu pentru o asigurare de înmatriculare pentru un Logan diesel din 2007 ar putea fi în jur de 300-400 de lei pe an. Acest preț ar putea fi pentru o asigurare de răspundere civilă auto, care oferă un nivel mediu de acoperire.

Întrebări similare