| imihaistoian a întrebat:

Ce masima pot achizitiona in 3500 cu abs, esp si aiberguri laterale pentru cap?

9 răspunsuri:
| Ady9021 a răspuns:

VW Golf 4 din Germania. Merita.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Una cu airbag-urile alea sarite, cel mai probabil...
Bugetul e cam mic pentru astfel de pretentii.

| OldSoul a răspuns:

VW Passat 3bg benzina.

| Florian20405 a răspuns:

Masina din Germania iti poti lua Golf 4 care ai foarte multe dotari la ea, de la 8x airbag pana la tot felul de sisteme de siguranta, climatronic, comenzi pe volan etc.
In Romania o asemenea masina neinmatriculata este undeva la 4000-4100 sau cu taxa neplatita.
Un exemplu bun este:http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C35515065.html cu taxa platita.
Eu zic ca in banii astia dupa gusturile mele,Volkswagen e cea mai buna alegere,ai comfort, putere, fiabilitate, consum bun, spatiu foarte generos si nu ultimul rand frumoase si sigure.
BAFTA!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Florian20405):

Spatiu generos in Golf 4, de n-ai unde-ti pune picioarele laughing Si am putin peste 1.70... Urca intr-un Focus! big grin

| Florian20405 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Daca vrei sa zici ca nu ai spatiu bun in Golf 4 jur ca ma duc maine si-mi i-au Tico! laughing) eu am 1.75 si nu am treaba nici la cap, nici la genunchi, bineinteles daca scaunul nu este dat pe spate "la nesimtire".

De locurile din fata deja numai avem ce vorbi. big grin adica nu exista discutie,ai spatiu foarte generos,cel putin eu scaunul din fata mi-l las pe spate,un pic dupa stalp, si nu dernajez cu nimic pe cei din spate, nu e golf, dar tot aia e, toledo happy

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Florian20405):

Depinde ce Toledo ai. In Golf 2 si 3, nu e problema cu spatiul. In 4 insa, daca ala din fata sta bine, pasagerul din spate n-are loc deloc la picioare.
Urca in dreapta la un Golf 4, si umbla in torpedo, daca zici ca-i spatioasa. Apoi urca intr-un Focus, si repeta testele. Da si o tura, poate iti trece de VAG-uri laughing
De Tico nu stiu, dar Matizul e foarte spatios la interior, ai putea sa faci upgrade laughing

laughing am avut matiz, super dpdv al mecanicii, fiabilitatii.Dar dpdv al spatiului si a puterii, dar mai ales dpdv al rezistentei la accidente m-a dezamagit laughing totusi e o masina low-low cost.Am avut si logan, sunt bunicele doar la fiabilitate atat.
Cat despre golf4 am mers cu a unui prieten 500 km 5 in masina plus bagaje, si am stat toti lejer, adica la spatiu nu am avut absolut nici o problema.
Am Toledo 1m2 si la spatiu nu am absolut nici o problema,de aceea l-am si cumparat, are spatiu foarte bun in el, putere foarte buna si bineinteles fiabilitate.
Am avut si Fabia care am fost super multumit de ea, ce nu prea mi-a placut, la cea hatch daca dadeam scaunu cum dau la golf4/toledo/octavia pe spate cei din spate le cam veneau in picioare laughing Problema asta am vazut ca s-a remediat la Fabia 2 si 3 happy
Numai bine!