| adinescu a întrebat:

Ce masini noi pot gasi pana in pretul de 10mii e? dar in afara de logan

10 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Gasesti multe noi, incepand de la Sandero (inclusiv Stepway), Skoda, Ford, Hyundai, Chevrolet, Opel, Seat, Suzuki si probabil si altele. Depinde foarte mult de clasa si de dotari.
Cu 10. 000 cash eu as opta insa pentru o masina germana rulata, dar bine intretinuta. Daca te temi sa nu iei teapa, vezi ca mai iau reprezentantele auto masini rulate, verificate de ei la sange in momentul preluarii la buy-back. Ai avantajul garantiei, insa putine sanse sa scapi de TVA (asta daca nu o iei pe firma).

leonardk
| leonardk a răspuns:

Am vazut reclame cu Skoda la aproximativ 10. 000 euro.

| alex_7264 a răspuns:

Skoda FAbia: Total:
EUR 10. 015,-
MOtorizare: Benzina / 1. 2l / 44 kW/60 CP / Manuala - 5 viteze / 5-usi
Consuum micwinking

| Instinkt a răspuns:

Skoda superb, suzuki. hyunday, renoult, wolkwaggen gti...
dar cel mai bine ia-ti din germania cu 6000 de euro iti ei un bmw bun si cu restul platesti bilete cazare si inmatricularea

| kenzo007 a răspuns:

Salut.
De asi fi in locul tau asi alege un Renault Symbol is extrem de bune, sau Un CHevrolete ii un model foarte calumea acum aparut ii face si reclamahappy. Nu lua masini tip chinezari: Hyundai sau stiu eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Renault.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peugeot 207, Hiunday i10(am vazut acum a aparut incepe dela 7mii... dar e atat de fain.:X). Pe astea le stiu eulaughing ca astea`mi place... dar banuiesc ca is mult mai multe...

| VladRO a răspuns:

De ce nu vrei sa iti iei un second hand? la 10 mii de euro iti iei un volkswagen, sau un BMW happy

| Elena321 a răspuns:

Dacia? nu e noua dar exista modele noi la pretul de 10-11 mii