| edi2006 a întrebat:

Ce parere ai despre masina skoda fabia?

Răspuns Câştigător
| cristi987 a răspuns:


Skoda Fabia 2007 beneficiază de toate atuurile ce au făcut peste 1.5 milioane de clienţi să cumpere prima generaţie a modelului, iar acestea au fost dezvoltate mai departe de Skoda.

Lungimea totală a noului model Skoda Fabia a crescut, datorită noului design al spoilerului frontal. Dimensiunile sale exterioare (3992 mm x 1642 mm x 1498 mm) fac din noua Skoda Fabia hatchback 2007 un model dintre cele mai spaţioase în această gamă de vehicule. Spaţiul pentru bagaje are o capacitate de 300 litri, iar cu bancheta spate rabatată aceasta creşte la 1164 litri.

Tehnologii de ultimă generaţie, ca de exemplu, realitatea virtuală, au fost folosite pentru dezvoltarea şi construcţia autovehiculului şi a echipamentelor. Şi, prin noul model, Skoda oferă posibilitatea de a comanda noua transmisie automată cu şase trepte Tiptronic pentru cel mai mic din modelele sale, în locul transmisiei manuale cu cinci trepte, alături de sistemul climatronic de aer condiţionat, sau airbagurile pentru cap.

Adiţional fiabilităţii extraordinare, spaţiului, proprietăţile dinamice şi siguranţa construcţiei, precum şi a raportului imbatabil preţ/performanţă, culorile caroseriei şi designul modern, alături de combinaţia dintre materialele de înaltă calitate completează atuurile noii Skoda Fabia hatchback 2007.
eu zic ca e super cea mai reusita skoda!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu prea se adapteaza stilului meu mai ales are 5 usi si eu prefer cu 3 usi.

| Broadband a răspuns:

Cam scumpa

| Sofer a răspuns:

Caroseria mica neincapatoare si nu are nimic in plus fata de skoda octavia.

| cosmin_9731 a răspuns:

Masina de fete si un pret cam mare pentru o skoda, parerea mea...

| Flavio a răspuns:

Tot o skoda ramane tongue

Întrebări similare