| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Ce se poate întampla in cel mai rau caz daca mergi cu caseta de directie de la masina stricata (si pierde lichid servo?)

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pierzi directia si faci accident. Daca nu mori vei fi vinovat.

| relian a răspuns:

Ce se poate intampla? Va pierde fluid,asta daca is ceva garnituri duse,apoi fara fluid se duce pompa,directia va merge mecanic dupa laughing vei trage de volan mai greu.
In cazul in care is ceva piese defecte rupete,atunci directia nu mai merge, dar chestia asta nu se intampla, asta odata pentru ca inainte sa pleci vei vedea asta, adica ca nu o sa poti misca volanu, ori rotile.

In mers nu se intampla absolut nimic rau, ma refer tie sau masinii in cazul in care directia ar apti ceva.Nu are ce pati,piesele nu se pot rupe,daca s-ar intampla asta, masina ar fi de fapt praf laughing iar daca pierzi pompa, sau fluid nu ai treaba, tu poti conduce si fara servo, cum am spus ragi de volan ca la tractor dar merge.
Accident nu exista asa ceva, in cazul in care ai probleme la directie.Sa ajungi sa rupi directia cum am spus masina deja e praf laughing

| Panamax a răspuns:

La un Doblo de la firma am mers cateva luni asa. Aveam tot timpul in portbagaj o cutie de lichid de servo sa completez. Cand uitam sa completez facea zgomot pompa servo si trageam mai greu de volan.Si o facea gradual, aveai timp sa-ti dai seama.

| simpluone a răspuns:

Accident care poate fi fatal pentru tine sau/si pentru altii!

| 07gabriel07 a răspuns:

In cel mai rau caz patesti ceva, se strica si pompa de servo, si sa vezi atunci cheltuieli.

| DanielVali97 a răspuns:

In cel mai rau caz, platesti la service mai mult decat initial. mai bine pune un prieten sa iti traga masina in ștangă sau tractata. Apropo, pentru jocuri in caseta de directie poti ramane fara permis, ai grija...