La Tg Mures, duminica dimineata (nu stiu ora, pe la 8 e bine sa fii acolo, chiar si putin inainte).
Apoi, in loc. Livezile, in jud Bistrita-Nasaud, dar uite ca nu mai stiu in ce zi, si la ce ora... Scrie mare deasupra portii, dar nu am mers niciodata. Oricum, in Livezile sunt foarte multi dealeri, ai sa vezi cel putin 3 case cu cate 3-5-20 de masini in fata, de vanzare. La preturi sunt ok, iar bistritenii sunt "oameni faini". Nu e ca in moldova, sa dai de tigani cu harburi, sa nu stii pe unde sa pleci mai repede.
Apropo, nu cunosc targurile din jud. Salaj, dar un prieten tot isi cumpara masini din zona aia, ponturi foarte bune.
Sălaj e raiul masinilor "lego" alături de alte 2-3 judete din vestul tarii plus Galati.Iar de tigani mai scapi in Moldova, In Bucuresti sau prin Teleorman, Dolj, Calarasi numai de ei dai
"Lego", adica facute din bucati, sau cum?
Prin Moldova asa le zice la masinile facute din 2 bucati.De unde esti? O masina dauna totala din fata, alta dauna totala din spate, identice si le imbina partile intregi. Daca sunt aceeasi culoare si mai bine ca nu mai trebuie vopsite cine stie ce.In vest(Salaj, Bihor, Cluj) dar si Galati e zona de activitate a baietilor
Eu sunt din Bucovina.
Am facut si eu cateva 'Lego', e cea mai ieftina varianta, dar merge doar la spate, cupola, laterale... Zona de sub parbriz cuprinde seria, si e foarte riscant.
Asa, din dezmembrari, un spate de Logan ph1, complet (stopuri, luneta, suspensie, tot), se vinde cu 500-700 de lei. Daca vrei sa cumperi noi, doar pe o aripa spate dai aproape 500 de lei.
CiorogariuTiberiu întreabă: