O femeie.
Senzatiile tari cu motocicleta sau masina, sunt pe circuite, nu pe drumurile publice. Iar cum in Romania nu sunt circuite, citeste primul rand!
Cu motocicleta, la cat de "buni" sunt soferii si drumurile in Romania, e o adevarata aventura.
O femeie nimfomana In un costum de piele pentru motocicleta... si sa facem vrum vrum
)
Daca vorbim de modele de serie, de un nivel minimalist, motocicletele. Orice motociclist o sa-ti confirme ca senzatia la 100 km/h cu motoclicleta nu prea se compara cu senzatia pe care o ai in masina fie ea si la 160-180.
Am avut ocazia sa stau in dreapta intr-o Skoda modificata pentru raliu. Caroseria era foarte usoara, ea avea muulti cai putere, un cuplu mai mare decat un Ferrari, si pot sa-ti spun ca a fost o senzatie speciala, ceva ce nu am mai intalnit pana atunci in nicio masina.
Dar oricum, ca accesibilitate, din punct de vedere al senzatiilor, motocicleta este raspunsul. Dar normal, in limita in care cuvantul senzatie nu se transforma in inconstienta. In Romania cel mai bine este sa fii prevazator, orice ai conduce. Teorii sunt multe, realitatea este ca in Romania, motociclistii nu au invatat sa convietuiasca cu soferii si nici soferii cu motociclistii. Este nevoie doar de educatie si respect, iar de acolo nu prea mai conteaza daca ai 100 de cai putere sau 500, patru sau doua roti si asa mai departe.
Care te omoara mai repede....si care iti place mai mult...vara ar merge motocicleta
Sincer eu sunt motociclist si spun ca motocicleta Pt ca cu motocicleta e mai funny +ca ai noroc la fete
O masina cu care sa ai senzatii tari costa peste 5000e dar un motor pentru senzatii tari nu este mai mult de 3000e in stare foarte buna.
Deci un motor, dar motorul fiind mai periculos decat masina, mai bine ti-ai lua o masina de 1.8 si sa te invarti cu ea putin si aia este
Sper ca te-am ajutat