anonim_4396
| Anonim întreabă:

Daca eu am permisul pe Bucuresti. Adica mi-am facut viza special in acea perioada ca sa il pot da pe Bucuresti, dar intre timp a expirat si domiciliul din buletin a revenit din nou la locul unde stau, adica Giurgiu, iar eu am avut un accident auto, tot pe raza judetului Giurgiu, (neacordare prioritate+ persoana vatamata) in care a rezultat suspendarea permisului, unde pot face cerere pentru prelungirea dovezii de conducere? Si de unde pot scoate cazierul auto? Tot ce mi-au zis politistii e ca trebuie sa ma duc la Parchetul de pe langa judecatoria Giurgiu sa depun cererea. Numai ca mie imi trebuie si cazierul auto si avand in vedere ca permisul practic il am pe Bucuresti, dar domiciliul si accidentul s-au petrecut in Giurgiu, la ce Serviciu rutier trebuie sa ma adresez pentru cazier? Cel din Giurgiu sau cel din Bucuresti?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai bun simt si te caiesti pentru accidentul pe care l-ai provocat, invata din greseala asta si ramai pieton pe viata, ca data viitoare s-ar putea sa omori pe cineva.

| Anonim explică (pentru Violleta2022):

Va astept prin Giurgiu dupa ce il recuperez:**

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate peste vreo 3-4 ani... dupa ce-l recuperezi.

| mi25 a răspuns:

Nu te enerva pe doamna si nici nu o baga in seama: este o persoana pe care trebuie sa o respecti pentru faptul ca nu stie nimic. Se baga la toate, face morala din scaunul ei de om fara de cultura.

| mi25 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa depui cererea la Giurgiu, deoarece cazierele se tin in localitatea de domiciliu.

| Anonim explică (pentru mi25):

O sa intreb prima data acolo. Multumesc mult!

anonim_4396
| Anonim explică:

Si daca nu stati, va mai invat eu cate ceva, un dosar poate fi tinut pana la concluzionare si 3 ani, stiu eu cazuri asemanatoare, care au asteptat mult si bine pana si-au recuperat permisul inapoi, deci nu e vorba de "cateva luni". Asa ca, repet, daca doriti sa-mi fiti sofer personal, imi puteti scrie in privat. Faceti cinste cu motorina\benzina.

| anonimuII a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai de așteptat.

| anonimuII a răspuns (pentru anonim_4396):

O să dureze ceva.

| Anonim explică (pentru anonimuII):

Sa va raspund frumos, pentru ca vad ca dvs bunul simt si asumarea va lipseste, avand in vedere ca comentati de pe un cont anonim. In primul rand dosarul meu trebuia facut oricum deoarece a fost implicata o persoana vatamata, respectiv un motociclist, ce nu stiu nici acum dupa 3 luni daca avea permis sau acte pe acel motor, (adus recent din Italia, cu numere de Italia, deci nici nu era imatriculat in Romania). Persoana respectiva nu a depus plangere, si ne-am inteles la amiabila. Asa ca politia mi-a spus simplu, "dosarul o sa se claseze", cautati dvs pe google ce inseamna asta. Asa ca ce debitati cu permis anulat, 5 ani de nu stiu ce, sunt vise. Si paranteza la ce mi-ati urat dvs, va multumesc. Apropo, vede-ti ca va bate pensia la usa, si nu va mai enervati asa tare pe TPU, la batranete toate sunt mai sensibile, sa nu patiti ceva.

anonim_4396
| Anonim explică:

Ma bucur doamna ca luati atat. Va dau un sfat, in loc sa va certati cu oameni pe internet, luati-va inca un loc de munca sa catigati si mai mult, din rautate si vorbe urate aveti doar de pierdut