| Girly97 a întrebat:

Exista posibilitatea daca nici pe 31 iulie nu voi reusi obtinerea permisului de conducere pe manuala sa fac cele 3 sedinte suplimentare obligatorii pentru reprogramare pe automata si sa dau examenul pe automata, chiar daca am facut scoala pe manuala si aceasta schimbare ar fi foarte dificila?

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Da.

| relian a răspuns:

Am si eu o intrebare, sau cum sa-i zic o favoare happy daca tot mergi pe la scoli, pe la examene de astea de permis, nu poti intreba acolo, daca cineva are permisul expirat de mult timp, cam ce trebuie sa faca sa ia altul valabil?

Eu de exemplu am si permis de RO, dar a expirat de mult timp, in ro merg doara asa in vacanta, daca e sa conduc ceva folosec permisul american, asa am facut mereu, dar ma gindeam asa ca idee, daca tot am si permis de RO as putea sa il reinoiesc cumva.

De aia zic daca arf fi sa intrebi tu pe aia acolo.Bine stiu ca tu esti suparata rau cu scoala ta cu condusu, dar mai intri in vorba cu aia, te mai relaxezi laughing ziceam si eu

| DracuIa a răspuns:

Pe automata e mai usor ma ceai

| Girly97 explică (pentru DracuIa):

Nu am condus niciodata o masina cu cutie automata.

| DracuIa a răspuns (pentru Girly97):

E mai usor ca sunt 2 pedale numai trebuie sa tot apesi pe ambreaj.

| relian a răspuns (pentru Girly97):

Daca nu ai condus niciodata, o sa conduci, asta daca vrei neaparat sa ai permis si sa conduci o masina.
Cu o masina care are transmisia asa, nu se va opri motorul niciodata, sa vrei si nu se opreste, esti mai atenta decat la cea cu pedala de ambreaj, nu mai sta sa bagi si sa scoti laughing cu o masina asa cu transmisie te joci, desenezi pe sosea laughing
Mogorul se va opri doara atunci cand o sa scoti cheia din contact, sau apesi tu butonul de oprit la cele care au buton si nu cheie.

Ne omori de tot cu scoala ta de soferi cu pfff ce mai.Nu mai intreba pe aici, intreaba direct pe aia la scoala aia ce ai facut sau faci, tu intrebi pe net chestii ce le poti afla direct de la sursa, de la cei care se opcupa cu asa ceva.
Din ce am auzit in RO, daca daI examen pe masina cu transmisie automata, nu vei avea voie sa conduci masina standadr laughing ca la neoameni, dar asta e, asa am auzit, asta tot pe aici.
Oricum daca e sa iti cumperi masina cauta tot una asa cu transmisia automata, n-o sa ai probleme de condus niciodata, cand conduci mai poti sa faci si altceva, te poti machia sau ce mai faci tu la volan, maninci ceva, sau iti tii o mina in par laughing un picior stiu si eu scos afara pe geam laughing
Cam asa se conduc aceste masini, te uiti dupa flacai pe afara, se conduce f comod si usor, cum am spus te joci.

Intre timp dupa, daca tot vrei sa bagi si sa scoti, asta daca nu ai iubit, poti sa mai conduci si de astea cu bagat si scos laughing de pe la prieteni, dar iti spun ceva, odata ce conduci o masina de asta cu trans automata, nu o sa mai vrei veci sa conduci rahaturile alea standadr, indiferent citi ani ai avea de condus de astea cu pedala de ambreaj, cand ajungi sa conduci auotmata, pfff o sa spui ca nu mai esti curiops de ailanta, iti garantez, garantez oricui chestia asta.

Viitorul este a masinilor automate, RO nu o sa mai treaca prin toti pasii astia, adica cu masini cu trans automata, o sa sara de la standard direct sa nu mai conduca deloc la masinile automate.

Tu uite ai ocazia sa conduci tu o masian cu transm automata, asa ca baga, intreaba pe ala ce ai facut scoala, daca ala nu-ti spune cauta alte scoli, intreaba acolo, nu exista sa nu iti zica careva ce trebuie sa faci si ce se face in cazul tau.

| r0bin3t a răspuns:

Fratioare dai examenul de conducere cu masina pe care scoala. Vorbeste cu instructorul tau! E "BuL*N*GiU daca nu te ajuta cu masina cu care ai facut scoala sau cu o masina cu aceeasi transmisie. "Ai putin tupeu" pe banii tai, ce draq?