| EmilTraian95 a întrebat:

Gasesc un logan 1.5 diesel in 400 de euro? ( poata sa aiba si 400.000 de km si defecte minore sa nu aiba motorul defect numai)

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Da, in poza. Si tu vrei sa circuli cu o masina de 400 EUR, nu? Cu un far si frina pe stinga fata, ca ajunge, nu? Doamne fereste, ce oameni...http://autovit.ro/......cia/logan/

| EmilTraian95 explică (pentru KodrutZ):

Vreau sa ma plimb pe drumuri de tara cu ea sa merg pe dealuri cu gropi eventual cand mai dau chefuri la padure etc sa am cu ce sa merg si sa nu-mi consume mult.

| KodrutZ a răspuns (pentru EmilTraian95):

Mergi cu un prieten in masina, atunci. Tu ai habar cit costa detinerea unei masini? Ai vazut in link... ce vrei tu pleaca de pe la 1800-1900 EUR. Cu 4-500 iei masina buna de dus la REMAT...

| EmilTraian95 explică (pentru KodrutZ):

Cred ca ma voi orienta atunci catre o dacie 1410

| KodrutZ a răspuns (pentru EmilTraian95):

Mai bine un Trabant, la ala macar nu o sa ai caroseria plina de rugina... si merge si cu benzina de-aia care ti-ar face praf si un motor de Dacie din 1980.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici motorul nu il iei cu 400euro

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu.
Doar un motor 1.5 dci, de ala simplu de 65cp, costa 500e in dezmembrari, si tu vrei toata masina...
Gasesti incepand cu 800e, dar taxiuri cocosate, ruginite, strambe, rupte si cu motorul vraiste.
Eu n-as cumpara dci nici la 3000e, motoarele alea se opresc pur si simplu in mers, si cand desfaci chiuloasa, vezi ca a trecut apocalipsa prin motor... Trebuie intretinute foarte atent, ca sa n-ai surprize cu ele. La 400e cumperi o Solenza 1.9D, din care ai sa vezi asfaltul, in special prin portbagaj.

| MrLucas a răspuns:

O fi loganul "coaja", insa nu e una chiar atat de ieftina!